Z nudów policzyłem głosy
Shino 22
Barbarossa 21
Jankiel 20
Marek Golan 17
Gajowy 14
Malal 12
Mlody 8
Robson 6
Wyniki głosowania na LS
Moderator: swieta_barbara
Jak zwykle nie dostalem ani jednego głosu z Pomorza. Chyba muszę przeforsować jakieś rerolle dla mieszkających w odległości 50 km od dużych zbiorników wodnych
Swoją drogą, zastanawia mnie bardzo oddawanie głosów na osoby, które w ogóle się w kwestii zasad nie wypowiadają (no chyba, że uścislenie uwala ich armię). Ich wkład w prace LS zazwyczaj jest niewielki, a tylko opóźniają głosowania.
Swoją drogą, zastanawia mnie bardzo oddawanie głosów na osoby, które w ogóle się w kwestii zasad nie wypowiadają (no chyba, że uścislenie uwala ich armię). Ich wkład w prace LS zazwyczaj jest niewielki, a tylko opóźniają głosowania.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nie wiem czy myślałeś o tej samej osobie, ale jak sprawdziłem ilość postów na subforum KWESTIE ZASAD jednego z nowych członków LS, to niemal z krzesła spadłem.Jankiel pisze: Swoją drogą, zastanawia mnie bardzo oddawanie głosów na osoby, które w ogóle się w kwestii zasad nie wypowiadają
1 post w ciągu ostatnich 3 miesięcy
22 w ciągu 6 miesięcy
a 54 w ogóle
To jakby mało przy np. 1800 postów Shina (i raczej z odpowiedziami niż pytaniami, jak wcześniej). Zresztą LS rozmawia jeszcze na privie, więc tych postów jest w rzeczywistości więcej.
Rozumiem, że posty to nie wszystko, ale jakoś nie mogę pojąć po co w LS gość, który się tym nie interesuje?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Za mało kandydatów na aż 5 stanowisk. Myślę, że nie ma co się czaić tylko mówić o kogo chodzi. Gajowy jest teraz i modem LL i sędzią LS. Myślę, że do swoich decyzji podejdzie poważnie i będzie się udzielał. A jeśli chodzi o kompetencje to nie mam pojęcia.
- swieta_barbara
- habydysz
Bez kitu, nikomu sie nie chce robic murzynskiej roboty.
Ale sadze, ze Gajowy podola, jest ambitny i solidny.
Ale sadze, ze Gajowy podola, jest ambitny i solidny.
ilosc nie zawsze przechodzi w jakosc, zwlaszcza w tym przypadkuJaceK pisze:
To jakby mało przy np. 1800 postów Shina (i raczej z odpowiedziami niż pytaniami, jak wcześniej). Zresztą LS rozmawia jeszcze na privie, więc tych postów jest w rzeczywistości więcej.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.