Empire VII ed.

Empire

Moderator: #helion#

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Re: Empire VII ed.

Post autor: Szaman »

Ghost_Master1 pisze:Co do war altara to mozna powiedziec tyle: 5ed i 7 sa bardzo podobne do siebie fakt niewiele sie zmieniło ale jednak z wejsciem 7 ed dostał inne koła kolorystyke oraz flagi i proporce na flagach wiec jakby niebyło wyszedł nowy model bardzo podobny do porzednika :P
to, ze inaczej pomalujesz figurke, nie znaczy, ze jest nowa :roll:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
azrael88
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: azrael88 »

Obrazek

Awatar użytkownika
fingolfin

Post autor: fingolfin »

Posiadam około 10 letni war altar i porównując ze zdjęciem ze strony games workshop to mój lepszy bo ma flagi, he może w ósmej edycji wróci war wagon to była zajebista figsa

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

To w nowym batalionie nie będzie herosów?

Awatar użytkownika
Unicorn

Post autor: Unicorn »

nie ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

morgan10005 pisze:To w nowym batalionie nie będzie herosów?
a kiedykolwiek byli?
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Sorry pomyliło mi się z zestawem startowym.

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

http://www.bard.pl/7300,Nowosc.htm
http://www.bard.pl/75,3176,Produkt.htm

Gdy to ujrzałem, wykrzyknąłem długą wiązankę przekleństw, których Wam oszczędzę.

Czy ja dobrze widzę, że dwie paczki starych, metalowych grejtsłordów (10 figurek) kosztuje 105,6 złotych. Zaś jedna paczka nowych, plastikowych (też 10 figurek) kosztuje 107,9 zł?

GW kompletnie odbiło? To jest jakiś wyjątkowo kiepski, żart? Doszczętnie im się w pustych łbach poprzewracało?!
Vae victis!

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

o fuck przecierz te boxy po 10 mialy kosztowac kolo 50-60 zl...
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Ja może też powstrzymam się od bluzgów, ceny są po prostu żałosne... Za to chętnie zapytam czy ktoś wie ile będzie w złotówkach kosztować nowy czołg?

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

Panowie ale w czym problem nie kupować tego śmiecia tylko jak ktoś już chce GS'y to brać starych bo warto za te cenę i pokazać GW nIn
Poza tym według mnie starsi są ciekawszymi wzorami ale to już kwestia prywatnego zdania każdego z nas.
Dodatkowo ktoś wystawia teraz GS?
Obrazek

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

hehehe, no właśnie to jest ten problem mam 50 z dwoma FCG i od dawna na nich nie grałem (no może poza jednym 4fun z kolegą na 3999 pkt, bo już nie było co dorzucać :) ).... owszem plastik jest ładny, ale żeby w cenie metalu? toż to rozbój w biały dzień, to chyba miało być dla taniości zrobione, a wyszło na to, że kosztem mniejszych nakładów, więcej zarobią :) life .....
Obrazek

Awatar użytkownika
Foalooke
Chuck Norris

Post autor: Foalooke »

nowy czołg w bardzie to 150 zł w przedsprzedaży:)

Co do GSów - ja nimi gram :) 25 sztuk z FCG to taki kanon mojej rozpy (fakt że rzadko się spłacają ale czuję sentyment do jednego z dwóch oddziałów metalowych w armii :) )

a mam 25 (w tym 3 staroedycyjnych i jednego proxa kitrającego się gdzieś z tyłu :D)
http://imperium-i-insze-wojska.blogspot.com/

Modelarstwo + opowiadania o imperium 8)

Cord
Chuck Norris

Post autor: Cord »

No wiecie, jak chce się mieć mega przepakowany oddział za 280pts bez detek który potrafi coś przytrzymać to niestety trzeba słono płacić.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2009, o 12:35 przez Cord, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

ten plastik z GS'ów będzie trzeba pozłocić taki cenny jest (przynajmniej GW tak go cenni)

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Może GW chce żeby wszyscy się teraz rzucili na metale. W ten sposób szybko oczyszczą magazyny z resztek. Potem może obniżą ceny a może jednak nie... Mnie już dawno przestało dziwić jak GW pogrywa sobie z graczami. Najgorsze w tym wszystkim jest to że wszyscy narzekają a i tak tańczą jak im się zagra :roll:

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

Ja znalazłem piękne rozwiązanie dla zwiększenia grywalności Great Swordów ponad to po takim małym patchu byliby straszną konkurencja dla armat...

Sprawa jest prosta w opcji wykupu sprzętu dać im tarcze

mając wielka bron i hand weapon i tarcze mogą spokojnie żaglować co użyją i przeciw komu

piechota z save 2+ w walce wręcz i stubbornem ale siła 3 t 3 nie jest jakaś specjalnie gięta w stosunku do np saurusa czy innych elit a na pewno się by przydała.
Obrazek

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Hmm, musieliby być jeszcze drożsi punktowo, co najmniej o jeden punkt za model, a to oznacza, że jeszcze więcej punktów byłoby utopionych w ten oddział.
Z kolei gdyby mieli opcję wykupu dwuraków oraz tarczy, to nigdy byśmy ich z tymi dwurakami w ręku nie zobaczyli, a jedynie w opcji FPA+tarcza.

Cord
Chuck Norris

Post autor: Cord »

Wilqu pisze:Ja znalazłem piękne rozwiązanie dla zwiększenia grywalności Great Swordów ponad to po takim małym patchu byliby straszną konkurencja dla armat...

Sprawa jest prosta w opcji wykupu sprzętu dać im tarcze

mając wielka bron i hand weapon i tarcze mogą spokojnie żaglować co użyją i przeciw komu

piechota z save 2+ w walce wręcz i stubbornem ale siła 3 t 3 nie jest jakaś specjalnie gięta w stosunku do np saurusa czy innych elit a na pewno się by przydała.
To greatshieldy by wtedy trzeba było ich nazwać chyba, bez przesady, to nie jedyne wyjście dla nich a całkowicie by zabiła ich klimat zresztą co taki odział by zrobił? Znowu kogoś przytrzymał jak teraz tylko by ich mniej zgięło? Według mnie powinni mieć S4 i baner pozwalający oddawać chłopakom za poległych z pierwszego szeregu żeby mogli się w walce odgryźć, tak za 11-12pts to byli by wtedy sensowni i by można było ich wystawiać po 12-14 jak wiele nowych elit i to za niecałe dwie stówy ( w zależności od ceny takiego sztandaru) i by było fajnie ale niestety nie jest bo mamy mega drogiego kloca który praktycznie nic nie jest w stanie zrobić a taki nie do pojechania też nie jest.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

A nie było już kiedyś jednostki w dawnej edycji z FPA i shieldami? Chyba Reikguard, czy Reikland Knights się nazywali, więc lepiej byłoby ich dać od nowa niż shieldy greatswordom :wink:

ODPOWIEDZ