Co z wynikmi głosowania na Mastery ?
Moderator: swieta_barbara
Re: Co z wynikmi głosowania na Mastery ?
po co ta awantura? komu sa potrzebne wyniki? potem bedzie fleim ze ktos kogos przestanie lubić, bo nie zaglosował na czyjegos mastera... a przecież nie dało sie głosowac na wszystkich 13 kandydatów...
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
jak ktos wczesniej zauwazyl, forum zyje flejmami. ja bym poczekal az sie troche uspokoi dyskusja o euro, wtedy mozna bedzie dac wyniki glosowania zeby sie ludzie znowu pospinaliRobson pisze:po co ta awantura? komu sa potrzebne wyniki? potem bedzie fleim ze ktos kogos przestanie lubić, bo nie zaglosował na czyjegos mastera... a przecież nie dało sie głosowac na wszystkich 13 kandydatów...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- 4 karabiny
- Beast from the East
hej tam napisane jest ze 10 razy moze byc plik sciagniety i ze limit wyczerpany Podesle ktod na dooku@interia.pl albo wrzuci gdzies? zZ gory dzieki
Największym wrogiem słonia jest smok.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Dzieki Xet ja za chuja nie umiałem tego zrobić
są wyniki no i git wszystko cacy jak trzeba : )
Scimi nie miej za złe innym że wkurzają się , ostatecznie sam napisałeś że niebawem wrzucisz
żeby to jeszcze było coś strasznie pracochłonnego i żeby poślizg nie był duży- tak to wtedy czepianie się by było
Scimi nie miej za złe innym że wkurzają się , ostatecznie sam napisałeś że niebawem wrzucisz
żeby to jeszcze było coś strasznie pracochłonnego i żeby poślizg nie był duży- tak to wtedy czepianie się by było
- Shakin' Dudi
- Masakrator
taaa... boisz sie moze, ze bedziesz mial minusa? ehhhRobson pisze:po co ta awantura? komu sa potrzebne wyniki? potem bedzie fleim ze ktos kogos przestanie lubić, bo nie zaglosował na czyjegos mastera... a przecież nie dało sie głosowac na wszystkich 13 kandydatów...
:/
Dzieki za upublikowanie wynikow....