Powrót do battla ;) Kraków 1300 do 1450

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Powrót do battla ;) Kraków 1300 do 1450

Post autor: cichy »

Witam, po 4 latach odwyku wróciłem do battla. Udało mi się wreszcie jaką sensowną ilość figurek uzbierać i z chęcią bym zagrał jakąś towarzyską bitwę na terenie Krakowa (bard?) czas i miejsce do ustalenia, ograniczają mnie tylko figurki, wystawiam się max 1300 :(

edit---
Aha ostatnio jak grałem to była 6ed ;)
Ostatnio zmieniony 6 maja 2009, o 17:24 przez cichy, łącznie zmieniany 1 raz.
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.

_Mihau
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: _Mihau »

cholera, coś w tym jest- ja też całkiem niedawno wróciłem po 4 letniej przerwe;) odwyk nic na szczeście nie dał:) nawet studia nie potrafią tego złamac;)

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Dokładnie, też myślałem, że LO i studia nie pozwolą mi na to hobby a tu nic. Jestem na 2 roku i się przełamałem.

edit---
Mój żołądek czuje, że do battla wróciłem, cały czas znów głodny chodzę :mrgreen:
No niechże ktoś rękawicę podniesie, nikt nie chce wklepać warzywku masakry? :wink:

Awatar użytkownika
LuciusII
Oszukista

Post autor: LuciusII »

Mi się wydaje że raczej chodzi tu o klima związany z grami figurkowymi i modelarstwem w ogóle. Ja na końcu poprzedniego wieku porzuciłem Chronopie i Warzona. Pół roku temu po "stu" latach przerwy poprosiłem o "Bitwę o przełęcz...", a teraz mogę wystawiać armię do 2,5k. Jak znajdę jakąś pracę o sensownych zarobkach zamierzam zacząć rekrutować kolejną armię.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :wink:

_Mihau
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: _Mihau »

cichy pisze:No niechże ktoś rękawicę podniesie, nikt nie chce wklepać warzywku masakry? :wink:
OK Wpadaj na Mazowsze (ja juz się przestawilem z 6 na 7 ed :D hehe) :)

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

cichy ja dla Ciebie postaram się znaleźć czas na jakaś małą bitwę. Zagram HE tylko muszę je odebrać od dziewczyny a zrobię to dopiero w sobotę. No chyba że chcesz zagrać z danonami :)

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Cichy ty wes sie nie pogrążaj i nie łaź do barda bo gówno sie tam nauczysz...do końca maja mozesz sie zawsze z kimś ustawić w Imperium Gier tam sobie wszystko przypomnisz w fajnym klimacie i miłej atmoswrze...a jak nie bedzie w danym czasie nikogo chetnego to masz jeszcze właścicieli sklepu którzy graja na dość wysokim poziomie i przypomną ci co nieco...
A od czerwca będziemy się prawdopodobnie spotykać na strychu i co miesiąc będziemy się starać organizować turnieje w jędrusiu w NH...więc jak masz ochotę zagrać to pisz na priv... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

@Arbaal
Mogą być i danonki, zagramy screena :twisted: tylko pisz gdzie i kiedy.

@Undead84
Bardzo chętnie zagram :mrgreen: te imperium gier jest bodajże na dietla, a ten jędruś to gdzie jest? (mieszkam przy miasteczku AGH i po prostu do barda miałem najbliżej)

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Co do imperium to tak jest ono na Dietla...a Jędruś to klub w nowej hucie swego czasu tam były organizowanie lokale w Krakowie...i jest plan aby znowu je zacząć robic;]

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

Post autor: archeolog »

troche odgrzeje :twisted: studia w Krakowie sprawiają że..sam chętnie zagram :wink: aktualnie sprzedaje khemri ale juz na ok 2k mam demony także oddam rozdział pracy w środe
i kto ma czas - jedziemy :twisted:

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Wpadaj do Imperium :) .
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Jeżeli sie znajdą chętne osoby to i miejsce sie znajdzie, ale nie chodzi mi o turniej gdzie będę sie z blatami męczył, z zapisami i ogólnie dogrywaniem ludzi. Jeżeli co turniej sie zbierze z 14 osób to nawet sponsoring od 2-3 firm mozna załtwic.

Co do grania to mozna do barda wpaść zagrać ale raz na miesiąc na turnieju bo gry towarzyskie mijają sie z celem bo poziom wynosi tam -1.

Do końca maja bedziemy grac w imperium a potem się zobaczy, pewnie jedruś, ale to jest uzależnione od frekwencji.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Do końca maja bedziemy grac w imperium a potem się zobaczy, pewnie jedruś, ale to jest uzależnione od frekwencji.
Jędruś- turnieje
Strych- gry towarzyskie
Obrazek

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

Post autor: archeolog »

gdzie to Imperium? :twisted: mieszkam 5 lat w krk i nie wiem;p wiem gdzie bard - tam spotkałem pare razy gości co zbyt się hmm.. spinali :lol2: a gra ma cieszyć :twisted:

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Imperium jest w pasażu przy Dietla zaraz za skrzyżowaniem z Krakowską.

Awatar użytkownika
cichy
Oszukista

Ja jak z turnieju jechałem 10.05 to gumę złapałem :D ale ogólnie to atmosfera pierwsza klasa, nie to co bard :roll: niestety mój poziom gry sprawia, że sporo odstaję od reszty :lol2: Do końca maja mam zamiar wpaść do imperium kilka razy i się podszkolić(może w ten wtorek, albo czwartek lub w weekend jak by ktoś jeszcze miał ochotę na sparing ;) ).

Awatar użytkownika
Szaleniec WFB
Pseudoklimaciarz

Post autor: Szaleniec WFB »

Co wy macie do barda? Ja tam chodze i jest spox... ( to imperium gier to sklep czy co???)
Powstali z ziemi, strząsnęli pył, a żywy z nich nikt nie był, to zombie, undeady były,
które przed wiekami dzielnie walczyły, powstali z grobu by zabić autora tej powiastki,
by żywy nie dożył wieczornej gwiazdki (ratunku!!!)

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Szaleniec WFB pisze:Co wy macie do barda? Ja tam chodze i jest spox... ( to imperium gier to sklep czy co???)
Imperium gier to jest najlepszy sklep w Krakowie w którym można pograć w ludki i każdy Ci to powie kto tam był. Bard nie jest zły ale nie wszyscy lubią biegające w koło dzieci.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Szaleniec WFB pisze:Co wy macie do barda? Ja tam chodze i jest spox... ( to imperium gier to sklep czy co???)
A no to juz wiadomo z kąt ty sie urwałeś...
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, o 14:24 przez Undead, łącznie zmieniany 1 raz.

Boberr
Chuck Norris

Post autor: Boberr »

Undead84 pisze: A no to juz wiadomo z kąd ty sie urwałeś...
polska język jest trudna język

ODPOWIEDZ