Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Powiem wam coś ale jak mi tu wszyscy obiecacie że sie na to nie rzucicie i zostawicie mi 2 sztuki
... Harpie są jeszce na Gnomie (www.gnom.bielsko.pl )
... Harpie są jeszce na Gnomie (www.gnom.bielsko.pl )
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Andronicus
- Chuck Norris
Jeśli ktoś jest z Warszawy bądź okolic z harpiami nie powinno być problemu. Jakiś czas temu widziałem u faberów. Po zagadnięciu dowiedziałem się że starają się je sprowadzać z MO na bieżąco.
na Fabsów zawsze można było liczyć w takich sytuacjach, MO pojawił się u nich jak tylko GW zaczęło wycofywać ze sklepów figurki aby ułatwić nam życie...Andronicus pisze:Jeśli ktoś jest z Warszawy bądź okolic z harpiami nie powinno być problemu. Jakiś czas temu widziałem u faberów. Po zagadnięciu dowiedziałem się że starają się je sprowadzać z MO na bieżąco.
Firma Gamezone po dłuższej przerwie wypuściła na rynek nowe modele. Między innymi Dark Elf Hunter, którego zobaczyć możecie tutaj http://www.gamezoneminiatures.de/produc ... cts_id/485.
Pozwolę sobie na nie komentowanie walorów estetycznych powyższego modelu ponieważ mam do GZ sentyment
Pozwolę sobie na nie komentowanie walorów estetycznych powyższego modelu ponieważ mam do GZ sentyment
- Andronicus
- Chuck Norris
Prócz wycofanych modeli można było dostać ( nie wiem jak teraz ) pojedynczo modele z większych zestawów np: death hag z kotła Ba, nawet Rakartha z Ved. mogą skombinowaćNilgar pisze:na Fabsów zawsze można było liczyć w takich sytuacjach, MO pojawił się u nich jak tylko GW zaczęło wycofywać ze sklepów figurki aby ułatwić nam życie...Andronicus pisze:Jeśli ktoś jest z Warszawy bądź okolic z harpiami nie powinno być problemu. Jakiś czas temu widziałem u faberów. Po zagadnięciu dowiedziałem się że starają się je sprowadzać z MO na bieżąco.
Co do nowego modelu Gamezone również pozwolę sobie nie komentować jego... walorów estetycznych
sam Rakartha kiedyś u nich kupiłem:) i wszystkie modele elfów z serii Direct Sale Only;)Andronicus pisze:Prócz wycofanych modeli można było dostać ( nie wiem jak teraz ) pojedynczo modele z większych zestawów np: death hag z kotła Ba, nawet Rakartha z Ved. mogą skombinować
z Gamezonem rzeczywiście przykrość ale mam nadzieję, że to fallstart jakiejś lepszej serii
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
malowanie mi się nie podoba. Sam model średni; ma ciało nieproporcjonalnie drobnej budowy w porównaniu do głowy
Gdyby nie to byłaby całkiem ładna figurka
Gdyby nie to byłaby całkiem ładna figurka
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Witam. Planuję kupić oddział Mengili do swoich DoW. Sęk w tym, że box jest dość drogi, a w nim jest tylko 10 figurek. Pogodziłem się już z faktem, że sporo za nich zapłacę, ale potrzebuję 15 osobowy oddział. Myślałem o tym, aby pozostałą piątkę dosztukować z shade'ów. Kojarzycie może z której edycji by się najbardziej nadawali ? A może znacie jakieś inne ciekawe, alternatywne modele elfów z kuszami i great weaponami ?
zrób sobie mengili z nowych korsarzy. Ja tak zrobiłam shade'ów- wyglądają prześlicznie. Tylko green glutem trza wyrzeźbić zdobyte skóry
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Są tylko jedni shades.Myślałem o tym, aby pozostałą piątkę dosztukować z shade'ów.
Szczerze mówiąc, jak wstawisz pięciu shades do mengili to wcale się nie wyróżniają (ja miałem 8 mengili + 7 shades i nikt się nie czepiał, bo nawet tego nie widać).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nowi korsarze są rzeczywiście fajni, kupiłem 3 10 tki również dla bitsów (próbuję zrobić całą armię w klimacie "morskim"), 10 mengili mam orygin. ale próbuję też dorobić piątkę ze zmiksowanych korsarzy starych i nowych, jednego na próbę wykonałem, postaram się o fotki na poniedziałek.