Gral
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
MUKu ach Muku, szkoda ze zyjesz w ciaz swoimi uprzedzeniami, to SA cytadelki.
A kolorowo musi byc, jakos nie widze Bretonni z zakonna heraldyka i kolorystyka, kazdy ma miec swoj herb, a co za tym idzie i swoje kolorki
I z kontrastami nie lubie przesadzac, ma byc schludnie(ale sa wieksze w rzeczywistosci, niesty swiatlo nie bylo najlepsze) ale to jak zauwazyc mozna, to juz indywidualne podejscie
A kolorowo musi byc, jakos nie widze Bretonni z zakonna heraldyka i kolorystyka, kazdy ma miec swoj herb, a co za tym idzie i swoje kolorki
I z kontrastami nie lubie przesadzac, ma byc schludnie(ale sa wieksze w rzeczywistosci, niesty swiatlo nie bylo najlepsze) ale to jak zauwazyc mozna, to juz indywidualne podejscie
-
- Kretozord
jako ze widzialem na zywca to musze powiedziec ze kazda krateczka jest rozjasniana, i oby tak dalej
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Mógłbym miec takie figsy. Schludne, fajne, przyjazne oku.
Ja też teraz maluję w szachownicę ale drobniejszą dużo i kolejną warstwę farby (odkupione figsy) bo nie mam czasu jechac po zmywacz i się z tym męczyc. Efekt zapodam jutro pojutrze
Ja też teraz maluję w szachownicę ale drobniejszą dużo i kolejną warstwę farby (odkupione figsy) bo nie mam czasu jechac po zmywacz i się z tym męczyc. Efekt zapodam jutro pojutrze
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
figurki w miare dokaldne i prezetuja sie niezle
tylko pare cieni jest nie udane np ten nieszczesny ogon
tylko pare cieni jest nie udane np ten nieszczesny ogon
Jak dla mnie te kielichy są wielce ok. Starannie i schludnie. Nie mneij jednak musze się przyczepić. Konie nie maja białek. Ich oczy są koloru bardzo ciemnego brązu, a czzasem nawet czarne. Zrersztą poszperaj w necie to znajdziesz jakieś foty tych zwierzy.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
iscie zacny rycerz
a tak powaznie to IMHO super figs
dokladny i bardzo staranny
jezeli cala armia tak wyglada to musi na prawde zajebiste wrazenie robic na stole xD
a tak powaznie to IMHO super figs
dokladny i bardzo staranny
jezeli cala armia tak wyglada to musi na prawde zajebiste wrazenie robic na stole xD
lepiej bym nie ująłLunn pisze:No no, świetnie wygląda - bardzo dokładny i staranny. Może nie ma szałowych kontrastów, ale to chyba i lepiej - stonowany, nie wali po oczach.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Naprawde bardzo fajne , schludne malowanie... Tylko ta podstawka jakas nijaka sie wydaje...
-
- Kretozord
tu sie zgodze z Ziemkiem, ale niestety jako czesc armii troche zapozno na zmiane stylu podstawek ,
co do samego rycerza ladnie czysto, wielka szkoda ze kon nie zlapal sie na hajlajty blood redem tak jak gora (i znowu szkoda ze rycerza malo widac)
co do samego rycerza ladnie czysto, wielka szkoda ze kon nie zlapal sie na hajlajty blood redem tak jak gora (i znowu szkoda ze rycerza malo widac)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
W sumie jak na to patrze to mile dla oka takie rycerzyki :d - staranne i w umie oszczedne w czasie czyli to chyba na czym zalezy ludzia w armiach stolowych !! Jak dla mnie niektore modele sa troche nietrafione - te z granatem na pierwszych fotach ale te brazy i czern + biel to jest to co mi sie podoba najbardziej fajnie wygladaja tacy stonowani rycerze
-
- Powergamer Rozpiskowy
Mam pytanie, jak wy malujecie dosłownie równiutko te paski do bretoni:)?????????? ja robiłem to taśmą papierową ale tak se wychodziło:(