Na pewno nie. Niezaleznie ile masz i tak srednia zanizasz.SauruS PoweR pisze:O mnie chyba zapomniałeśXet pisze:Żeby odpokutować swój spam policzyłem średnią wieku. Wynosi ona 21,5 lat. Rozkład nie ma większych odchyleń.
Ile lat mają gracze warhammera
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ile lat mają gracze warhammera
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
18
i matura w toku...
i matura w toku...
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
12
OWNED ;-D Cos w tym jest. Moja ostatnio tez patrzy na bon i 'oo idziemy na zakupy?' i od razu buziaczki i inne ;) Baby :-) Ale za rozowego poganiacza ktorego mi pomalowala, ciagle mi na masterach punkty obcinaja ;> Ale kocham ja wiec co zrobic ;)Xet pisze:Moja jak przynoszę bony z turniejów to się nie czepia :mrgreen: ahh te kobiety.
No dobra Xet az 56 nie ma, ale chciałem zobaczyć reakcję ludzi ;P
młoda doopa jestem 20 na karku
młoda doopa jestem 20 na karku
28. Mi narzeczona kupuje figurki i cieszy się że przesuwam ludziki. Powiedzcie tym marudzącym że od teraz waszym hobby będzie chlanie i panienki to spojrzą na battla łaskawszym okiem.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
Tia, już widzę te stada skąpo odzianych lasek śliniących się na samą myśl o tym jak koleżanki będą im zazdrościć że wyszły na miasto z posiadaczem Demons of Chaos.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
- morgan10005
- Falubaz
ale te tancerki na WI wspomnienia prawie bezcenne