Gral
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Super dokładni są
Tylko ten pierwszy na samym początku tematu mi się nie podoba, przez te kolory chyba.
A te kolejne to już super
Tylko ten pierwszy na samym początku tematu mi się nie podoba, przez te kolory chyba.
A te kolejne to już super
ladni sa ale nie moge zcierpiec braku nmn na tak fajnych figurkach
-
- Kretozord
nie jest ładniejszy, oba sposoby są dobre, metaliki dla szybkich efektów i na malowanie TT, nmm na pokaz i jebaj, z tym ze nmm albo dobry albo wcale, ale IMO prawdziwą sztuką są bardzo dobre metaliki rzadziej spotykane niż dobry nmm, ale ich ze świecą szukać
i nie twórz podwójnych zaprzeczeń w stylu NNMM
to po prostu metalik
i nie twórz podwójnych zaprzeczeń w stylu NNMM
to po prostu metalik
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Ja ciagne prosto i wychodzi prosta kreska - opanowanie pedzla i pewnosc w tym co robimy oraz dobre nierozczepiajace se wlosie tyle caly sekretMistrzOstrzy pisze:Mam pytanie, jak wy malujecie dosłownie równiutko te paski do bretoni:)?????????? ja robiłem to taśmą papierową ale tak se wychodziło:(
Wiesz co innego ogladac figse na focie a co innego na zywca na turnieju (metaliki na turniej i do TT sa dosc dobrym pomyslem ale jak chcesz na jebajcu zarobic troche wiecej to albo robisz mistrzoski metalik albo sredniodobry NMM badz jeszcze lepszy NMM (ja robie np sredni NMM ) na ebaya jest po prostu lepszym rozwiazaniem gdyz ladniej i czysciej sie prezentuje na zdjatkach - brak zbednych refleksow na metaliku od zrodel swiatla )Kallessin pisze:Ja poprostu twierdze ze duuuuuzo lepszy jest None NMM od NMM. A juz totalna klapa jest wg mnie malowanie czegos na szaro, po czym wciskac komus ze to NMM. Poprostu bakuje refleksow.