Zawiodłem się na TobieManfred pisze:nie będzie komentarza

Zawiodłem się na TobieManfred pisze:nie będzie komentarza
Manfred pisze:to spójrz w lustro i zobacz te ochydne rude brode to jest dopiero śmiechKubcio pisze:Zawiodłem się na TobieManfred pisze:nie będzie komentarza... myślałem, że się jeszcze pośmieje...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Kubcio pisze:Co mi się najbardziej podobało: żałosny wynik Kielona i jego sojusznika(niestety nie pamiętam jak kolega się nazywa) w pierwszej bitwie(gdybym ja był na ich miejscu to skończyłbym z batlem albo ze sobą)
Z niecierpliwością czekałem aż to wypatrzyszCauliflower pisze:Kubcio pisze:Co mi się najbardziej podobało: żałosny wynik Kielona i jego sojusznika(niestety nie pamiętam jak kolega się nazywa) w pierwszej bitwie(gdybym ja był na ich miejscu to skończyłbym z batlem albo ze sobą)
osz ty mento!
karniaki, worst play i ban na turnieje nemezisa!![]()