East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Dobra, starczy. Jeszcze sobie wrzuca temat do jakiegos translatora i poczuja sie urazeniantonio pisze:luzik
Zresztą litweski jest prosty, dorzucasz wszędzie -as/us i jedziesz:
Bratas Blizniakas Tyrionas Księcius Ulthanas nazywanas sieus .......
- 4 karabiny
- Beast from the East
Jak będą zagraniczniki - nie wiem jak chcecie to zrobić - ale macie mnie w pierwszej bitwie, z którymś z nich sparować
- 4 karabiny
- Beast from the East
Spoko loko będę dzień wcześniej, mogę z wami czelendże obskoczyćDarkDruchii pisze:Siveusassassinus chyba
Karabin, Lord będzie zawiedziony
No dobra, do turnieju zostaly mniej niz dwa tygodnie. Mozna powoli slac rozpiski na maila
Jesli ktos sie zglosil i go nie bedzie, to czekamy na info w tym temacie.
Jesli ktos sie zglosil i go nie bedzie, to czekamy na info w tym temacie.
Ja z chęcią bym zagrał na EGU ale jeszcze nie wiem czy będę są dwie przeszkody które muszę pokonać :/ podobnie DeLight który zemną pracuje.
1. Praca
2. Wesele szefa :p hehe
Może szef zrobi wolne nam pracownikom hehe to będzie git
Pozdrawiam
1. Praca
2. Wesele szefa :p hehe
Może szef zrobi wolne nam pracownikom hehe to będzie git
Pozdrawiam
Daemons, X-Wing & Black Tea
Z ekipy z Łodzi wykruszyli się: Wiktor Tomczyk i Ja.
Nie wiem jak reszta.
Nie wiem jak reszta.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Shakin' Dudi
- Masakrator
a nam Krecik z autkiem w sobotę bedziemy kombinowali transport jakiś do was...
A ja niemal na pewno będę. Co więcej, tak jak rok temu mam zamiar wpaść w piątek wieczorem. Pytania mam dwa. Jak z ewentualnym noclegiem w tym roku z piątku na sobotę? I czy ktoś z wawy (i okolic) wybiera się jeszcze w piątek? Miło by było zebrać ekipę i jednym pociągiem (jak da radę, to i w jednym przedziale) jechać.
Spoko, tak jak rok temu wszystkich piatkowiczow zabieramy na nocne chlanie a potem położymy grzecznie spać po mieszkaniach Napiszcie tylko odpowiednio wczesnie kto sie wybiera w piatek zebysmy mogli jakos was poukładać po domach
4karabiny: z Litwy wybieraja sie podobno 3-4 osoby, więc wygląda na to ze challange będzie prawdopodony
4karabiny: z Litwy wybieraja sie podobno 3-4 osoby, więc wygląda na to ze challange będzie prawdopodony
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!