East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
- 4 karabiny
- Beast from the East
Re: East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Jak mnie ktoś przygarnie będę w piątek ofcors
aktualka skladu
prosze o info jesli ktos sie wybiera w piątek - chetnie ugoszcze
prosze o info jesli ktos sie wybiera w piątek - chetnie ugoszcze
W ramach noclegu z soboty na niedziele - jesli ktos chcialby sie przespac w hotelu z lazienka i prysznicem za 30 zł, bardzo blisko miejsca turnieju, proszę o kontakt jak najszybciej. W przeciwnym wypadku moze zabraknac miejsc.
Kontakt moze byc na priva.
Kontakt moze byc na priva.
- 4 karabiny
- Beast from the East
A ze mną byś się nie napił łobuziakuBoberr pisze:to i ja pewnie bym z piatek przyjechal i chetnie bym sie z kims napil nie powiem ze nie, mialby kto mnie przyjac? tylko ze w piatek bylbym najwczesniej kolo 19 zapewne.
spokojnie - w piatek odbierzemy wszystkich potrzebujacych z dworca, zabierzemy na impreze do pubu a potem rozlokujemy po mieszkaniach. Miejsce jest, ale lepiej zeby ci, ktorzy beda juz w piatek sie zapowiedzieli
- 4 karabiny
- Beast from the East
Elo.
Jestem po pierwszym sparingu scenariusz disco relaks. Powiem tak grave guard z frenzy to moooooc Tylko raz statystycznie nie zdali głupoty No oddział masakra się robi
Pytanko: czy mogę zmienić rozpiskę i mieć nadal punkty? Wyślę zmienioną oczywiście. Po treningu chciałbym małe zmiany wprowadzić
Pozdro hej kup se klej.
Jestem po pierwszym sparingu scenariusz disco relaks. Powiem tak grave guard z frenzy to moooooc Tylko raz statystycznie nie zdali głupoty No oddział masakra się robi
Pytanko: czy mogę zmienić rozpiskę i mieć nadal punkty? Wyślę zmienioną oczywiście. Po treningu chciałbym małe zmiany wprowadzić
Pozdro hej kup se klej.
tak, deadline jest do wtorku 26.05
Do grona sponsorów dołączył Sfan.pl, w zwiazku z czym jeszcze dzis przedstawimy kompletna liste nagrod rzeczowych stay tuned.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ja jadę tylko nie wiem jeszcze o której.
Kołata dopisany, Bartys wykreslony. Dodalem listę nagrod, do wglądu w pierwszym poscie - przepraszam, ze troche to trwalo, ale dogadywalismy sie ze sponsorem. Sędzią głównym będzie Zulus (fanfary).
Jesli ktos chce nocleg w hotelu, to dzis wieczor ma ostatnia szanse, zeby sie zglosic.
Jesli ktos chce nocleg w hotelu, to dzis wieczor ma ostatnia szanse, zeby sie zglosic.
A jednak nie Zulus, tylko Duke bedzie glownym sedzia . Witamy na pokladzie.
Niestety nie mogę się pojawić, wypadło mi coś ważnego, proszę o wypisanie z listy...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/