ograniczona bo tego samego dnia odbywać się będzie turniej wh40k
Zapodaj jakieś info
ograniczona bo tego samego dnia odbywać się będzie turniej wh40k
w tym roku wystartowała u nas sekcja wh40k.Krysiak pisze:Zapodaj jakieś infoograniczona bo tego samego dnia odbywać się będzie turniej wh40k
oczywiście, że zgłosiliśmyNijlor pisze:Zgłosiliście turniej do ligi??
Moje ID 1261, Armia DE
odpowiedź wydawała mi się oczywista. my po prostu nie lubimy strzelać sobie samobójów a test z malowania byłby strzałem w stopę (większość z nas gra od roku). a co do testu wiedzowego? chciałbyś by wszyscy klubowicze dopisali sobie po 2 punkty plus kilku gości po jednym punkcie?voltar pisze:Kiedy przestaniecie dyskryminować graczy, którzy w pocie czoła malują swoj armie?Shinue pisze:- NIE BĘDZIE TESTU WIEDZY ANI OCENY MALOWANIA
Fajny turniej, ale ten jeden element powoduje, że nie jestem do niego przekonany.
powinniscie zrobic nawet sladowe malowanie. Takie 1-5 pkt mobilizuje do malowania na troche przed turniejem wiem z doswiadczenia. Jesli zostawicie tak jak jest teraz sporo osob nigdy nie pomaluje figsowShinue pisze:odpowiedź wydawała mi się oczywista. my po prostu nie lubimy strzelać sobie samobójów a test z malowania byłby strzałem w stopę (większość z nas gra od roku).
jesli byscie oszukiwali w grze w ludki to robciea co do testu wiedzowego? chciałbyś by wszyscy klubowicze dopisali sobie po 2 punkty plus kilku gości po jednym punkcie?
Idąc tym tropem, powinienem stwierdzić, że przy moim cienkim poziomie znajomości gry (mimo 13 lat w tym hobby), strzelam sobie samobója wybierając się na jakikolwiek turniej...Shinue pisze: odpowiedź wydawała mi się oczywista. my po prostu nie lubimy strzelać sobie samobójów a test z malowania byłby strzałem w stopę (większość z nas gra od roku).
robisz ocene na 50. wynik dzielisz przez 5 lub 10 i zaokraglasz w gorePunktacja powinna być bardzo obszerna by jak najdokładniej przedstawić poziom.Na turniejach gdzie są 3 bitwy i do zdobycia 60 pkt punktacja za malowanie nie powinna przekroczyć 20 pkt a w miarę dokładny schemat oscylował by w okolicach 50 pkt.