siRobson pisze:w ostatnim scenariuszu, uleczany typ musi wyjśc na połowę przeciwnika?
MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
1. Oczywiscie jeden model na gre moze odzyskac te rany?Take Me To The Hospital
Jeden model nie zaangażowany w walkę wręcz może odzyskać max 2 utracone rany (Bohaterowie VC i Demonów tylko 1).
Warunki: Musi znajdować się za połową stołu. Nie można uzdrowić monsterów z zasadą latania (ani jeźdźców). Nie można uzdrowić bohaterów z zasadą latania. Nie można wskrzesić w ten sposób zabitych modeli w oddziale.
2. Model nie Bohater demonow moze odzyskac 2 rany?
1. Czy moze byc to heros?Warriors Dance
Tak jak Pitched Battle + W trakcie bitwy, jedna szarżująca jednostka (max za 180p) wskazana przez gracz otrzymuje do końca walki wręcz zasadę Shadow Dances of Loec (patrz Wardancerzy) - oddział Wardancerów może wybrać drugi taniec (nie można dublować). W przypadku kawalerii itp. dotyczy tylko jeźdźców.
2. Czy moge wybrac herosa/oddzial w przypadku kiedy szarzuje heros w oddziale czy jest to traktowane jako jedna calosc (w przypadku kiedy oddzial z herosem przekracza 180pkt)?
za co jest 1 a za co 2 ? w sensie czy naprawde musze moczyc rozpiske w herbacie ? czy jak wydrukuje sobie 5 kopii rozpy, 1 na kazda bitwe tak aby czary i scrolle byly skreslane w kazdej bitwie na odpowiedniej rozpie, to lapie sie na 2 pkt ?f) Rozpiska. (od 0 do 2)
pzdr
1. TAKthurion pisze:Take Me To The Hospital............
1. Oczywiscie jeden model na gre moze odzyskac te rany?
2. Model nie Bohater demonow moze odzyskac 2 rany?
2. TAK
1. Ok dopisze ze nie działa na herosów by nie bylo problemowo...mialem na mysli ze tylko jednostki nie bohateorwie.Warriors Dance ..........
1. Czy moze byc to heros?
2. Czy moge wybrac herosa/oddzial w przypadku kiedy szarzuje heros w oddziale czy jest to traktowane jako jedna calosc (w przypadku kiedy oddzial z herosem przekracza 180pkt)?
2. Jezeli 1 to nie da rady
0 - rozpiska bez statysytk/napisana na kartce/pokreslona itd.f) Rozpiska. (od 0 do 2)
1 - standard/ ladna itd.
2 - tableka na czary / przedmioty jednorazowego uzytku itd. 5 kopii spoko.
- Kedziorson
- Masakrator
Piotrku dowcip Ci się wyostrzył
i tak możesz wystawić kolegium magów
i tak możesz wystawić kolegium magów
Dasz rade z jednym.Maximilian pisze:Myślałem sobie: jak zwykle Gorzów najlepszym turniejem roku... I zasady normalne...
Zaglądam po weekendzie, a tu klops - Steam Tank 0-1.
Brylująca ostatnio w czołówkach armia Imperium przycięta...
Duże rozczarowanie.
Piotr
Dałbym radę i bez żadnego...Szmajson pisze:Dasz rade z jednym.Maximilian pisze:Myślałem sobie: jak zwykle Gorzów najlepszym turniejem roku... I zasady normalne...
Zaglądam po weekendzie, a tu klops - Steam Tank 0-1.
Brylująca ostatnio w czołówkach armia Imperium przycięta...
Nie rozumiem po prostu idei banowania najmocniejszej ofensywnej jednostki w bardzo przeciętnej obecnie armii Imperium...
Zwłaszcza, że siła tej jednostki polega głownie na możliwości wystawienia pary - z doświadczenia wiem, że jedna sztuka staje się warzywem już w pierwszej - drugiej turze.
Takie ograniczenie zmusza do rezygnacji z ofensywnego Imperium (vide zabawna odpowiedź o "kolegium magów").
Piotr
popatrzna to z drugierj strony. Mozesz brac Ice magicTakie ograniczenie zmusza do rezygnacji z ofensywnego Imperium (vide zabawna odpowiedź o "kolegium magów").
az szkoda czegos takiego nie wykorzystac na turnieju jedyna okazja w sumie
Trzeba mieć 50% jednostek Kislevu. Jakbym sie uparł, może wyciągnąłbym 15% z mojej kolekcji modeli. Zostawię tę przyjemność dla Dimmu...Shino pisze:popatrzna to z drugierj strony. Mozesz brac Ice magic
az szkoda czegos takiego nie wykorzystac na turnieju jedyna okazja w sumie
moze nikt sie nie zglosił więc nie róbcie chopakom przykrości tymi ciągłymi ponagleniami ^^
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
przecierz z bialegostoku nikt nie przyjedzie... to co się tak spinasz... take it easyGrzesiU^^ pisze:10 dni do turnieju, co z tą listą zgłoszonych ?
Nie chce robic jakis wirtualnych list, wpisze wszystkich niebawem za jednym zamachem.
BTW dla fanow pilki noznej... dwa nowe boiska (duze i male) - sztuczna nawierzchnia.
i nawet jest mini SK8 park
Aaa no i oczywiscie bieznia jak ktos lubie sobie pobiegac
Ciezko zeby bylo inaczej, skoro robicie Master Blastera w terminie naszego turnieju . Osobiscie zaluje, bo w 2007 bylo naprawde fajnie.Szmajson pisze:
przecierz z bialegostoku nikt nie przyjedzie... to co się tak spinasz... take it easy
O DŻIZAS boisko wypas, nie biore żołnierzy tylko sam zestaw piłkarski wogóle to wpadłbym we cxzwartek już
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE