Zmiana lidera forum Listy Ligowej
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
- swieta_barbara
- habydysz
Zmiana lidera forum Listy Ligowej
Trzeba to w koncu ruszyc. Szmajson sie malo udziela na forum, a jeszcze trzeba zrobic glosowanie dotyczace podatkow za mastery, a nie wszyscy sa pododawani do grupy - tak naprawde chodzi po prostu o obsluge forum. Potrzebuje jeszcze 6 osob, zeby zrobic glosowanie o przekazaniu tych uprawnien Ziemkowi. Kto jest za?
- swieta_barbara
- habydysz
Jeszcze 3 glosy i postawie glosowanie.
- swieta_barbara
- habydysz
Mozna klodeczke. Glosowanie juz stoi.
nie ma mnie 2 tygodnie a barbara robi rewolucje... 
Jezeli sie nie myle to bylo ustalone ze glosowania moze zakladac tylko mod.
Bo tak bylo by mnowstwo roznych dziwnych glosowan.

Jezeli sie nie myle to bylo ustalone ze glosowania moze zakladac tylko mod.
Bo tak bylo by mnowstwo roznych dziwnych glosowan.
- swieta_barbara
- habydysz
Glosowanie juz stoi od jakiegos czasu, 7 osob go chcialo, wiec chyba spokojnie mozemy uznac je za wazne (oczywiscie, o ile zaglosuje polowa LL).
Moim zdaniem wsadzanie dodatkowych przekladek, jak chocby takich jak zakladanie glosowan przez modow, powoduje, ze cala LL stoi i dochodzi do takich sytuacji jak pod koniec zeszlej ligi, kiedy przez miesiac nie moglismy sie dowiedziec kto jest kapitanem na ETC, dopoki Xet nie wzial sprawy w swoje rece i nie zarzadzil glosowania. Zeby LL mogla dzialac sprawnie, IMO trzeba jak najaktywniej ja tworzyc, a nie polegac na starych i (niestety) czesto nieskutecznych procedurach.
Bez urazy Szmajson - zrobiles mnostwo dla tego sportu w Polsce, ale sam widzisz jak Ci opadly checi do organizacji calej tej zabawy. Jesli komus sie chce dzialac na LL, powinienes raczej to wspierac, bo bardzo brakuje zapalu, zeby cokolwiek tu rozwijac.
Moim zdaniem wsadzanie dodatkowych przekladek, jak chocby takich jak zakladanie glosowan przez modow, powoduje, ze cala LL stoi i dochodzi do takich sytuacji jak pod koniec zeszlej ligi, kiedy przez miesiac nie moglismy sie dowiedziec kto jest kapitanem na ETC, dopoki Xet nie wzial sprawy w swoje rece i nie zarzadzil glosowania. Zeby LL mogla dzialac sprawnie, IMO trzeba jak najaktywniej ja tworzyc, a nie polegac na starych i (niestety) czesto nieskutecznych procedurach.
Bez urazy Szmajson - zrobiles mnostwo dla tego sportu w Polsce, ale sam widzisz jak Ci opadly checi do organizacji calej tej zabawy. Jesli komus sie chce dzialac na LL, powinienes raczej to wspierac, bo bardzo brakuje zapalu, zeby cokolwiek tu rozwijac.
- swieta_barbara
- habydysz
Dopiero teraz zorientowalem sie, ze Szmaja zamknal glosowanie.
To moze bys otworzyl nowe? Bo 7 osob sie zebralo??
I w ogole to pokaz mi Szmajson gdzie to bylo ustalone?
Smiesznie to wyglada stary, nie sadzisz? Ktos chce Ci zabrac dodatkowe uprawnienia, to korzystajac z tych wlasnie uprawnien zamykasz glosowanie, nie robisz swojej roboty - czyli nie zakladasz glosowania, na ktore zgodzilo sie 7 osob - tragedia jakas.
To moze bys otworzyl nowe? Bo 7 osob sie zebralo??
I w ogole to pokaz mi Szmajson gdzie to bylo ustalone?
Smiesznie to wyglada stary, nie sadzisz? Ktos chce Ci zabrac dodatkowe uprawnienia, to korzystajac z tych wlasnie uprawnien zamykasz glosowanie, nie robisz swojej roboty - czyli nie zakladasz glosowania, na ktore zgodzilo sie 7 osob - tragedia jakas.
- swieta_barbara
- habydysz
Sorry, ze posty jeden pod drugim, ale chcialem tylko odnotowac, ze 19 osob oddalo glos, a na LL uprawnionych do glosowania jest 36 osob. I wszyscy byli na tak. Glosowanie jest tym samym wazne, i w sumie to dobrze, ze zamknales ten temat, bo juz i tak nie mozna byloby go przebic. Moznaby co prawda zakladac nowe glosowanie, ale ciekaw jestem po co? Skoro miazdzaca wiekszosc jest za zdjeciem Szmajsona z funkcji lidera, to chyba nie trzeba zakladac kolejnego glosowania.
Zwroce sie dzis do Tomasha z prosba o przemianowanie lidera forum.
Zwroce sie dzis do Tomasha z prosba o przemianowanie lidera forum.
Jezeli ziemko chce przejac wszystkie sprawy to spoko... tylko niech wypowie sie ze chce nadzor przejac.
Bardziej chodzilo mi o porzadek niz to czy mam nadzor czy nie.
Barbara wszystko spoko fajnie ze chcesz zmian itd. ale troche wyluzuj...
Bardziej chodzilo mi o porzadek niz to czy mam nadzor czy nie.
Barbara wszystko spoko fajnie ze chcesz zmian itd. ale troche wyluzuj...
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko Szmajson, bez urazy, ale zapachnialo zsiadlym mlekiem jak glosowanie zamknales. Bo faktycznie to jest tak, ze moderatorzy sie pojawiaja tu nie za czesto, glosowanie bylo dosc proste i nie powodowalo jakiegos smiecia, poza tym bylo ustalone, ze 7 osob z LL ma inicjatywe ustawodawcza.
A Ziemko pojawia sie na forum jednak czesciej, a o to w gruncie rzeczy chodzi jak sie jest modem.
A Ziemko pojawia sie na forum jednak czesciej, a o to w gruncie rzeczy chodzi jak sie jest modem.