Wurstfest VIII - Turniej lokalny w Lublinie - 23. maja
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Re: Wurstfest VIII - Turniej lokalny w Lublinie - 23. maja
moge ci przyniesc stegadona ktorego juz od lat nie wydają a jest plastikowy . moze byc?
Czopek pisze:Shakin' Dudi pisze:moge ci przyniesc stegadona ktorego juz od lat nie wydają a jest plastikowy . moze byc?
ten na korbkę?
Może jakieś szczegóły co do turnieju a nie rozmowy o stegadonach na korbkę?
F.E.A.R.
First Encounter Assault and Recon
Id: 3011
First Encounter Assault and Recon
Id: 3011
- Shakin' Dudi
- Masakrator
zasady z Bialegostoku będą...
Turniej zgłoszony do ligi, 2400 ptsów, scenaria z Białego, jeszcze nie kminiłem które. Dopiero się ogarniam po przeprowadzce a dziś jadę do Krakowa na konferencję i wracam w sobotę. W niedziele pomyślę nad regulaminem itp.
Turniej będzie miał bardzo napięty plan godzinowy, gdyż mamy czas na wszystko od 9 do 18 ( łącznie z zapisami i sprzątnięciem ), tak więc stealerzy niech się dwa razy zastanowią nad taktyką gry i rozpiską, gdyż karniaki będą lecieć aż miło. Sędziowanie załatwimy polubownie najprawdopodobniej.
Turniej będzie miał bardzo napięty plan godzinowy, gdyż mamy czas na wszystko od 9 do 18 ( łącznie z zapisami i sprzątnięciem ), tak więc stealerzy niech się dwa razy zastanowią nad taktyką gry i rozpiską, gdyż karniaki będą lecieć aż miło. Sędziowanie załatwimy polubownie najprawdopodobniej.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
mozesz.
nikt tutaj lizakami nie gra więc nie liczyłbym na pomoc.
nikt tutaj lizakami nie gra więc nie liczyłbym na pomoc.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
tak, mam nadzieje ze nie zapomne. Przypomnij mi przed turem dzien.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
zagrałbym trening z kims na tygodniu. Dawac znaki na priva kto chce dostac.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
oj spoko czoko. Jeszcze duzo czasu do turnieju zostalo. Zglosimy sie jutro/pojutrze na ostatni.ą chwile jak zwykle.
Sędzia nie grający nie jest potrzebny chyba, że nam przyjedzie duzo wałkarzy z Wawy o co sie nie musimy bac bo mają w tym samym czasie u siebie turniej.
Pomóc wam nosić stoły/tereny?
z tego co się orientuje będą:
Taraś
Ja
Ostry
Czopek
Kamil Sz.
Crain
Rakso
Shax
może Gumis? Motor? Górken?
jeżeli nie bedize 20 to nie będe płakać. Wyniki do ligi i tak trzeba będzie zgłosić.
Wyśle ci swoje ID z rozpą i proponuje to zrobic takze innym, aby Krecik nie musiał was później pół dnia szukać.
Sędzia nie grający nie jest potrzebny chyba, że nam przyjedzie duzo wałkarzy z Wawy o co sie nie musimy bac bo mają w tym samym czasie u siebie turniej.
Pomóc wam nosić stoły/tereny?
z tego co się orientuje będą:
Taraś
Ja
Ostry
Czopek
Kamil Sz.
Crain
Rakso
Shax
może Gumis? Motor? Górken?
jeżeli nie bedize 20 to nie będe płakać. Wyniki do ligi i tak trzeba będzie zgłosić.
Wyśle ci swoje ID z rozpą i proponuje to zrobic takze innym, aby Krecik nie musiał was później pół dnia szukać.
Jak się trochę ogarnę to wyślę dziś rozpę i pełne zgłoszenie, jeszcze muszę przemyśleć co wystawię.