![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
W sumie ja bym go dał jako tego mocnego monstera. SS 3+ +LA, możliwość wzięcia magicznego przedmiotu do 25, możliwość wzięcia dowolnego marka, staty smoka tylko 7/8M i jazda, nawet z kosztem który ma teraz..
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderator: Dibo
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Możesz, Kszyhu, brać wszystkie jednostki bestii jakie tylko uda Ci się znaleźć w szóstoedycyjnym podręczniku hordes of chaoskszyhu pisze:takie pytanie , żeby sie upewnic : bestie są dalej w 6 edycji, tak? i ich armybook z szóstej to hordes of chaos? w takim razie można w tej armii mieć jednostki bestii demonów i warriorów wymieszane ze sobą?
forum warseera, wg plotek wasz podrecznik ma byc wydany po skavenach - pewnie to juz wiecie ale
Jeremy Vetock is writing Skaven.
Andy Hoare is writing Beastmen.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Sent my inside source an e-mail a few days ago, he sent me this information back. Looks like BoC will be getting a new monster in the BoC army book. He told me every new play testing list, has this new monster in it. He told me that GW is pushing it down the play tester's throats. That there is even a model for it, so he says it's going to happen 100%.
It's: M8 WS5 S5 T5 W5 I3 5A on a chariot base.
armour piercing, S4 or S5 breath weapon [depends on what play testing list] it's either stubborn or unbreakable [depends on what play testing list]
It can also be given diffrent marks:
Slaanesh: always strike first
Nurgle: extra wound or posion attacks [depends on what list]
Khorne: S6 and frenzy
Tzeentch: 5+ ward save
At last I was able to give out some good news on BoC, remember I broke this news first!