Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Re: Galeria Druchii
Nie jest jakaś "Och! Ach!", ale tragiczna też nie jest. Ostatnia nobelka z dwoma brońmi jest znacznie brzydsza IMNSHO.
- Andronicus
- Chuck Norris
W poprzedniej edycji DE nie mieli w ogóle żadnych modeli lordów i trzeba było konwertować. Teraz narobiło się ich sporo ale większość z nich jest IMO słaba. Ten dreadlord jest tego dobrym przykładem...
- Andronicus
- Chuck Norris
Jeśli mamy liczyć speciali to był przecież jeszcze Malekith, Morathi, Shadowblade. Jednak jako takiego modelu o wdzięcznej nazwie "Dark Elf Hero" na blisterku nie było
Jak dla mnie to on przypomina skrzyżowanie Drowy z VIII edycyjnym wampierzem, szczególnie w tej kolorystyce i z tym kucem z tyłu głowy, ale to tylko moje subiektywne zdanie
- Andronicus
- Chuck Norris
Fajna konwersja i malowanie. Jedyne co mi się w tym modelu nie podoba to uszy a zwłaszcza lewe, które nie dość że za wysoko osadzone to jeszcze wyrzeźbione jest tak płytko że sprawia wrażenie jakby było namalowane na czaszce
łe tam, marudzicie
ja uważam, że figs jest zaje*****, a freehand to istne arcydzieło
ja uważam, że figs jest zaje*****, a freehand to istne arcydzieło
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Bingo ! na nim jest wzorowany.Eltharion pisze:Przecierz to jest DoK z warhammera online
GeOrc ma cały projekt Temple of Khaine
Dla mnie jego prace są oszałamiające, nie piszę tylko o DE, ma w swoim dorobku też zajebiste chaos dwarfy
z resztą o jego poziomie rzeźbiarskim świadczy choćby żart z tego rocznego prima aprilis, kiedy zamieścił na warseerze swojego greena death hag (była gdzieś tu na forum pokazywana) i wszyscy uwierzyli, że to nowa figurka GW
Ponoć... coś tam ma wspólnego, albo ma mieć wspólnego z nową falą DE.
Osobiście, jeśli by to była prawda, to byłbym zachwycony
Przecież drowy to mroczne elfy
Ja ponawiam pytanie Yudokono z poprzedniej strony: jakiej firmy jest ta summonnerka i gdzie ją można kupić?
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20