Moje starania i malowania
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje starania i malowania
Witam, ostatnio zacząłem znowu malować, oto tego efekty:
Na koniec jeszcze pare konwersji (na malowanie się nie patrzcie, bo to głównie bejca i mazanie farbą z początków):
Uff, trochę się tego na zbierało, w krótce więcej fotek, pozdro Pamelson
Na koniec jeszcze pare konwersji (na malowanie się nie patrzcie, bo to głównie bejca i mazanie farbą z początków):
Uff, trochę się tego na zbierało, w krótce więcej fotek, pozdro Pamelson
Ostatnio zmieniony 6 maja 2009, o 19:21 przez Pamela, łącznie zmieniany 4 razy.
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
konwersje ciekawe
ale malowane slabe niestety
ale wszystko przychodzi z czasem ]:->
ale malowane slabe niestety
ale wszystko przychodzi z czasem ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
To przez to, że niektóre prace są z przed kilku lat, a niektóre nowe.Undead84 pisze:Jakieś takie zróżnicowane te twoje prace...
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
Mi sie rastaman podoba z bębnami, totalny klimat trzyma
Złe to to nie jest, nie mogę tego powiedzieć, ale na pewno mogę doradzić jedną rzecz: na figurkach zostawiłeś nadlewki, są widoczne np. na ręce tego leżącego na ziemi goblina, a to strasznie kłuje w oczy (do pozbycia się nadlewek nie potrzeba żadnych umiejętności). A tak to po prostu dalej maluj i ćwicz, idzie w dobrym kierunku
Trochę ostatnio ćwiczyłem:
Pozdro Pamelson
Pozdro Pamelson
A oto i mój nowy BSB, na sztandarze będzie jeszcze jakiś freehand, ale to dopiero jak będę miał pewniejszą ręke
Mile widziane komenty.
Pozdro Pamelson
Mile widziane komenty.
Pozdro Pamelson
No Pamela coraz lepiej ci to idze
Moja paleta składa się z dziesięciu farb, żeby pomalować coś na blood red muszę rozdrapywać strupySauruS PoweR pisze:Możesz złoszować złoto gryffon sepią
A to nowa konwersja, musze jeszcze tylko trochę wyrównać szpachlówkę i mocniej naciągnąć cięciwe:
Pierwszy oddział o którym mogę powiedzieć, że go "pomalowałem"
Proszę o komentarze do malowanie i wcześniejszej konwersji.
Pozdro Pamelson
Proszę o komentarze do malowanie i wcześniejszej konwersji.
Pozdro Pamelson
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
pomysły na konwersje masz ciekawe, wykonanie też daje rade . Niestety nad malowaniem musisz jeszcze duużo poćwiczyć . Thundzi wyglądają z pośród tego co do tej pory przedstawiłeś najlepiej, jednak dalej zostawiają wiele do życzenia: Kolory wyglądają mdło i jednolicie, metaliki są zbyt plastikowe, skóra zbyt blada i jednolita. Podstawki też kiepskie; strasznie sztucznie wyglądają.
Tyle odemnie.
Pozdrawiam.
Tyle odemnie.
Pozdrawiam.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..