Ulepki Khunaga
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Ulepki Khunaga
Herb zapowiada się zajebiście...
tak dalej a jego końcowy efekt będzie bardzo zacny...

podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przerw już nie ma, bo zagipsowałem od środka, jak się już trochę wyższe ściany zrobiły. Tekturkę miałem dać na początku, ale zrezygnowałem, bo nie chciałem mieć wszystkich kamieni na równo wysuniętych. No i gips lepiej wygląda, bo wpływa w te szczeliny 
-
VegaMStudio
- Chuck Norris
super kup teraz papier najdrobniejszy jaki dostaniesz i na mokro wypoleruj powierzchnie
możesz tez odrobinkę pogłębić wszystko i wylać żywice ... utworzysz gładką powierzchnię (chodzi głównie o środek )
możesz tez odrobinkę pogłębić wszystko i wylać żywice ... utworzysz gładką powierzchnię (chodzi głównie o środek )
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ruinki wypas
ale herb ]:-> no sam zreszta napisales ale jakby go ladnie pomalowac to bedzie git
ale herb ]:-> no sam zreszta napisales ale jakby go ladnie pomalowac to bedzie git
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Wiem, wiem, ale musze ich w p**du zrobić w kilka dni i sprawdzam jakby je tu taśmowo ładować
Następny właśnie schnie podkładowany na czarno i spróbuję chamskiego drybrusha
Na kolory raczej nie będę malował - bo albo będę siedział pół dnia a nie mam na to czasu (ani ochoty tego potem sprzedawać za grosze) albo będę je mazał na szybko i będą wyglądały jak malowane na zajęciach w przedszkolu
hmm... może tego złotego rozwodnionym czarnym pojechać...?
Na kolory raczej nie będę malował - bo albo będę siedział pół dnia a nie mam na to czasu (ani ochoty tego potem sprzedawać za grosze) albo będę je mazał na szybko i będą wyglądały jak malowane na zajęciach w przedszkolu
hmm... może tego złotego rozwodnionym czarnym pojechać...?
-
VegaMStudio
- Chuck Norris
ten chrom zanurz w najciemniejszej bejcy jaką dostaniesz 
PS, nie wiem czy ten kikutek z dziurka rozumiem ze do powieszenia utrzyma ciężar gipsu
PS, nie wiem czy ten kikutek z dziurka rozumiem ze do powieszenia utrzyma ciężar gipsu
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: