Combosy w DE
Moderator: Yudokuno
Re: Combosy w DE
zamiast focusa? slaby wybor
gralismy raz tk na de pamiętasz wynikSorry, ale TK nie są specjalnie trudnym przeciwnikiem dla DE. Dla starych nie były, a co dopiero dla nowych. Tylko rozpiski trzeba składać inaczej.
Obecnie darki nadal nie lubią Tk, i skoro mowimy teraz o rospie na etc to nastawianie jej na TK lub Vc mija sie z celem.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
kwestia gustu (badz jego braku) - ja tam wychodze z zalozenia, ze familiar jest z dupy jesli co 3 bitwe nie mam kluczowego czaru.Shino pisze:zamiast focusa? slaby wybor
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
chodzi o to ze nie musisz mieć duzej kuźni by cisnąć, są inne dobre czary. To nie bretonnia ^^
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
widze ze sie nie przekonamy
do rzucania 'dobrych' czarow wystarczy mala czarodziejka. do rzucania takich, ktore moga przesadzic o losie bitwy, jak kuznia , pitka czy popychajka potrzebna jest duza magica z furionem... taka koncepcje przynajmniej bede lansowal
do rzucania 'dobrych' czarow wystarczy mala czarodziejka. do rzucania takich, ktore moga przesadzic o losie bitwy, jak kuznia , pitka czy popychajka potrzebna jest duza magica z furionem... taka koncepcje przynajmniej bede lansowal
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Mało wiesz o lansie . Każdy to wie że magiczki obsysają, a duże tym bardziej .Gobos pisze:widze ze sie nie przekonamy
pozdro