kilka pytań początkującego
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: kilka pytań początkującego
hotek dziala zarowno na sojusznikow jak i wrogow.
Zapewne to samo co się dzieje, kiedy oddział jest 1 modelem od generałaKalesoner pisze:co w sytuacji kiedy sojuszniczy oddział targetowany przez przeciwnika (bądź sojusznika) znajduje się tylko 1 modelem w zasięgu 12 cali od hoteka?

trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
a co sie dzieje jeśli 1 gość obsługujący bolt trhowera zginie od strzał, wtedy ten co został to testuje się na panike?? czy tez zależy to od tego ile US ma bolec, a jesli tak to gdzie napisane jest ile USa mają te wszystkie maszyny?
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
Pytanie - czy Yhetee mogą przechodzić przez budynek/po budynku zajętym przez wrogi oddział? Kiedyś zasędziowano, że nie, bo "to się liczy jako defended obstacle" a z drugiej strony jak tyrant z imieniem wallcrusher szarżował domek, to nic mu to imie nie dawało, bo domek to nie jest obstacle. Jak to w końcu powinno wyglądać z domkiem w obu tych sytuacjach ?
Jak się wystawia casket of souls?
Jestem skołowany - zasady mówią, że jak war machine (czyli obsługa powinna być na osobnych podstawkach), za to model prezentowany w podręczniku to jednopodstawkowa konstrukcja, zresztą tak jak modele pokazane na Coolmini.
Jak to jest? Konkretnie problem pojawia się, gdy np. chcę wziąć armatą na cel licha obsługującego casket.
Jestem skołowany - zasady mówią, że jak war machine (czyli obsługa powinna być na osobnych podstawkach), za to model prezentowany w podręczniku to jednopodstawkowa konstrukcja, zresztą tak jak modele pokazane na Coolmini.
Jak to jest? Konkretnie problem pojawia się, gdy np. chcę wziąć armatą na cel licha obsługującego casket.
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
Takie pytanko.
Bloodthirster może jednocześnie mieć na sobie Heavy Armour i Obsidian Armour?
Armybuilder daje taką możliwość to pomyłka programu czy przegięcie demonów?
Bloodthirster może jednocześnie mieć na sobie Heavy Armour i Obsidian Armour?
Armybuilder daje taką możliwość to pomyłka programu czy przegięcie demonów?
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.