U mnie nie ma takiego problemu. Zainwestuj w najnowszy plik ABGnatozuj pisze:Armybuilder daje taką możliwość to pomyłka programu czy przegięcie demonów?

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
U mnie nie ma takiego problemu. Zainwestuj w najnowszy plik ABGnatozuj pisze:Armybuilder daje taką możliwość to pomyłka programu czy przegięcie demonów?
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
a ie zmienil tego ostatni fac vc?Alister pisze:Nalezy przesunac niebieskiego do tylu tak, zeby sie dowskrzeczaczki zmiescily.
piesi czy konni?1. na jakich podstawkach sa heraldownie deamons
w rulebooku... caly czas szarzuje sie tak samo (jedynie byl do tego faq w 1 erracie do rb)2. Jak teraz sie szarżuje na skirmish na jakich zasadach to działą i gdzie mozna znaleśc te nowe zasady?
25x25 ("orcze")Ghost_Master1 pisze:na jakich podstawkach sa heraldownie deamons?
Tzn. jak to rozstrzygamy? To jest dość istotneShino pisze:a ie zmienil tego ostatni fac vc?Alister pisze:Nalezy przesunac niebieskiego do tylu tak, zeby sie dowskrzeczaczki zmiescily.
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
To zależy:kszyhu pisze:co sie dzieje gdy w unicie zostali tylko muzyk, sztandarowy i champion i ginie mi jden koleś , to kogo wtedy się zabiera?? moze na przykład szef albo muzyk podnieść baner? lub szef trąbke
Ponieważ? Jakiś cytat dlaczego nie mogę zdjąć czempiona a zostawić muzyka ?Charki pisze:b) ataki szły w oddział ( nie były alokowane) to zdejmujesz albo muzyka albo sztandar - jeśli braknie modeli r&f (w tym muzyka/ sztandaru) to dopiero wtedy rany przechodzą na czempiona
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację