wanna be Fisted? 2350 MB WROCŁAW
Re: wanna be Fisted? 2350 MB WROCŁAW
btw. frost grasz w niedziele?
a i ile osób z Kraka bedzie chciało przybyć?
a i ile osób z Kraka bedzie chciało przybyć?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
[/quote][/quote]frost71 pisze:Wybacz zapomnialem ze nie tylko pelnoletni to moga przeczytac. Choc i tak bys sie zdiwil jakimi textami zucaja tera mlodzi..P.S. przypomnij mi na nastepnym turnieju na jakim sie spotkamy zebym cie wyzwal .pozdro600Koszo pisze:Uspokuj się trochę...To forum chyba nie najlepiej na ciebie działa.frost71 pisze:KUR** ***!!! Czemu nie mozecie umieszczac takich informacji z miesiecznym wyprzedzeniem? Kazdy by sie jakos dostosowal do tego terminu a tak kut** nie wszyscy moga..
Nie chodzi o to jakich tekstów uzywają niepełnoletni, ani o to, że sobie przeklnąłeś, tylko o to, że każdy twój post przyjmuje taką formę. Mimo, że na żywo odniosłem wrażenie, że jesteś spokojnym, kulturalnym człowiekiem.
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Maciek Ogrami grasz??
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Tak chciałbym sie upewnić od której jest turniej bo nigdzie nie moge znaleźć 

szkoda ze panowie z krk niedojechali, ale zabawa i tak przednia.
Dzieki przeciwnikom, zwłaszcza za przyjete masakry. i Harremu dziekuje, za lekcje pokory:P i co roisz?
Dzieki przeciwnikom, zwłaszcza za przyjete masakry. i Harremu dziekuje, za lekcje pokory:P i co roisz?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Generalnie nasz wyjazd to była opcja apokalipsa, bo najpierw jadąc rano pustą droga z adekwatną prędkością do warunków przysyciliśmy 4 pkt karne a potem w połowie drogi 120km od Krakowa i 160 km pośrodku autostrady zgasło nagle auto i dalej nie pojechaliśmy, jakiś pasek nam się urwał 
Potem odcholowali nas do gliwic do mechanika ale okazało się ze nie ma opcji zeby nas naprawił. Po dłuższej przesiadce z gliwic lawetą pojechaliśmy do Krakowa i dotarliśmy dopiero na 14:00
Generalnie jak zwykle Legionowy wyjazd nie obył się bez atrakcji i był to najdroższy lokal na który nawet sie nam nie udało dojechać
W klasyfikacji generalnej Maciek był najwyżej bo zebrał 4 pkt XD
Następnym razem mamy nadzieję ze uda sie nam dojechać bez takich psikusów.
Pozdro

Potem odcholowali nas do gliwic do mechanika ale okazało się ze nie ma opcji zeby nas naprawił. Po dłuższej przesiadce z gliwic lawetą pojechaliśmy do Krakowa i dotarliśmy dopiero na 14:00

Generalnie jak zwykle Legionowy wyjazd nie obył się bez atrakcji i był to najdroższy lokal na który nawet sie nam nie udało dojechać

W klasyfikacji generalnej Maciek był najwyżej bo zebrał 4 pkt XD
Następnym razem mamy nadzieję ze uda sie nam dojechać bez takich psikusów.
Pozdro