Płomienie FENIXA IV [WŁOCŁAWEK] 2250pts BP+R [20.06.2009]
Re: Płomienie FENIXA IV [WŁOCŁAWEK] 2250pts BP+R [20.06.2009]
być może Nemezis się pojawi
Kto przyjeżdża z demonami?
Nigdy nie grałem z tą armią i chętnie bym zobaczył morderców w akcji.
Skaveńska horda, generał średni. Są chętni na free fraga?
Nigdy nie grałem z tą armią i chętnie bym zobaczył morderców w akcji.
Skaveńska horda, generał średni. Są chętni na free fraga?
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
- Jacek_Azael
- Masakrator
zarezerwowanych mamy 12 stołów.
jeżeli frekwencja nie dopisze odbywającemu się równolegle turniejowi 40k wtedy będziemy mieć więcej miejsc.
ale i tak warto się zapisywać, bo jak życie zawsze pokazuje, nie wszyscy z zapisanych wysyłają rozpiski i pojawiają się na turnieju.
dla tego mam bardzo wielką prośbę, by wszyscy bardzo rozważnie zapisywali się na nasz turniej i z możliwie dużym wyprzedzeniem informowali o ewentualnej nieobecności, by najzwyczajniej w świecie nie blokować innym możliwości przyjazdu do nas.
jeżeli frekwencja nie dopisze odbywającemu się równolegle turniejowi 40k wtedy będziemy mieć więcej miejsc.
ale i tak warto się zapisywać, bo jak życie zawsze pokazuje, nie wszyscy z zapisanych wysyłają rozpiski i pojawiają się na turnieju.
dla tego mam bardzo wielką prośbę, by wszyscy bardzo rozważnie zapisywali się na nasz turniej i z możliwie dużym wyprzedzeniem informowali o ewentualnej nieobecności, by najzwyczajniej w świecie nie blokować innym możliwości przyjazdu do nas.
witam
jest szansa ze sie pojawie... jesli sa jeszcze miejsca...
dawno nigdzie juz nie gralem a tu moze sie uda.
pozdrawiam
jest szansa ze sie pojawie... jesli sa jeszcze miejsca...
dawno nigdzie juz nie gralem a tu moze sie uda.
pozdrawiam
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
-
- Mudżahedin
Ktos jedzie z torunia samochodem i czy mozna sie zabrac?
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
-
- Wałkarz
Jadę samochodem z Torunia i mogę kogoś zabrać na turniej!
Myślę,że będę wyruszał z wrzosów ok 7.30 i jade przez rubinkowo,potem przez most autostradowy.
Przy okazji mój numer ID 1051.
Pozdrawiam.
Myślę,że będę wyruszał z wrzosów ok 7.30 i jade przez rubinkowo,potem przez most autostradowy.
Przy okazji mój numer ID 1051.
Pozdrawiam.