East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Re: East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
a tez wyslalem swoja komandos rozpe xD
- marcus_cheater
- Oszukista
Ej no co z moim pytaniem?? Ja serio pytałem w sprawie Kononowicza. Jak już jestem w Białymstoku to chciałbym go zobaczyć.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
mozemy Cie zapakowac do autobusu na jego osiedle, ale ostrzegam ze to kawal drogi i dzieciaki z biedabloków kamieniami rzucaja
- marcus_cheater
- Oszukista
To na tym osiedlu terki mieszkają?? Wolałbym, żeby się osobiście pojawił. W końcu lubi młodzież i jego kampania by się polepszyła. Następnym razem zadbajcie o zaproszenie dla niego.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Brzmi kusząco. Wysłałem wam już ostateczną wersję rozpiski. Sory, że tak zmieniałem, ale doszedłem do wniosku, że nie mogę zostawić slayerów samych w domu. Jeszcze raz przepraszam...
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
tylko champion moze dostac bound spella. nie ma championa - nie ma komu go przyznac.
spoko, jesli jest na skrzynce z data wyslania przed 00:00, to bedziesz doliczony - jak Karlee sprawdzi, bo policja skarbowa musi sie wyspac przed robota .
Ja bym się nie cieszył, bo dopiero będzie fail jak w wyniku tej sytuacji ktos się poczuje zagrożony i przepchnie zakaz organizowania lokali w dniu mastera (takie pomysły się rodzą -> patrz dyskusja http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=380592#p380592 )
- 4 karabiny
- Beast from the East
Za przeproszeniem p....ć się może, a nie przepchnąć taki zakaz. Koniec końców wolny rynek mamy, ludzie decydują butamiKrzysiekW pisze:Ja bym się nie cieszył, bo dopiero będzie fail jak w wyniku tej sytuacji ktos się poczuje zagrożony i przepchnie zakaz organizowania lokali w dniu mastera (takie pomysły się rodzą -> patrz dyskusja http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=380592#p380592 )