MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
Nie wiem czy gdzieś była info o tym,ale pytam, czy są jeszcze wolne miejsca?
Wszyscy zainteresowani niech się przygotują do gry w gałe jest boisko mega odlot. ja wezme piłe.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
właśnie to będzie najważywniejszy master w historii bez żadnych członków reprezentacji
żaba bierz trampki i szykuj sie na mecz życia wogóle taka pogoda, że szkoda żolnierzyki brać ze sobą
żaba bierz trampki i szykuj sie na mecz życia wogóle taka pogoda, że szkoda żolnierzyki brać ze sobą
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
elo!
jak cos rozpiski mozna slac do rana... ide ogladac mecz MU vs Barca... nie wiem w jakim stanie wroce
Na wszystkie maile odpisze po meczu..... albo rano (patrz wyzej)
Dla tych cos sie martwia to jest ponad 60 osob... a co do miest to mamy 100 stolow.. wiec do 200 damy rade ..
BTW:
2:1 dla barcy po dogrywce
Over and out
jak cos rozpiski mozna slac do rana... ide ogladac mecz MU vs Barca... nie wiem w jakim stanie wroce
Na wszystkie maile odpisze po meczu..... albo rano (patrz wyzej)
Dla tych cos sie martwia to jest ponad 60 osob... a co do miest to mamy 100 stolow.. wiec do 200 damy rade ..
BTW:
2:1 dla barcy po dogrywce
Over and out
uuuuuufff jeszcze spisuje wszystko ladnie... dla tych co sie denerwuja o frekwencje.. to jestem akurat na 60 pozycji SCIMI musisz wystapic w koszulce z 60 na plecach ... zgloszen jest jeszcze z 20.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2009, o 19:49 przez Szmajson, łącznie zmieniany 1 raz.