Powrót do battla ;) Kraków 1300 do 1450
- Szaleniec WFB
- Pseudoklimaciarz
Re: Powrót do battla ;) Kraków 1300 do 1450
no... macie trochę racji z tymi dziećmi. To wszystk to w końcu duel master i LOTR
Powstali z ziemi, strząsnęli pył, a żywy z nich nikt nie był, to zombie, undeady były,
które przed wiekami dzielnie walczyły, powstali z grobu by zabić autora tej powiastki,
by żywy nie dożył wieczornej gwiazdki (ratunku!!!)
które przed wiekami dzielnie walczyły, powstali z grobu by zabić autora tej powiastki,
Jak byś spędził całe życie w bardzie to też byś nie gadał po polsku .Boberr pisze:polska język jest trudna językUndead84 pisze: A no to juz wiadomo z kąd ty sie urwałeś...
To takze załosny poziom battla który uja widzial poza bardem . I ni dziwota ze legion zawsze 3 pierwsze miejsca stuknieTo wszystk to w końcu duel master i LOTR
- Szaleniec WFB
- Pseudoklimaciarz
Nie jestem dzieckiem barda!(chyba) Jutro idę do Imperium Gier
Powstali z ziemi, strząsnęli pył, a żywy z nich nikt nie był, to zombie, undeady były,
Niestety Imperium Gier już nie działa, ostatni dzień formalnej możliwości zaglądnięcia to niedziela. Kurde żal, że to wszystko walnęło, ech...
Proponuję ostro pocisnąć za to Jędrusie, a poza tym umawianie prywatnie, ja przejmuje dwa imperialne stoły wraz z blatami i zapraszam przyjaciół do gry w pacyny
Proponuję ostro pocisnąć za to Jędrusie, a poza tym umawianie prywatnie, ja przejmuje dwa imperialne stoły wraz z blatami i zapraszam przyjaciół do gry w pacyny
Kris, odsprzedajecie blaty?
Chętnie przygarne jeden albo póltora w ostatecznosci dwa
i tereny może też?
Chętnie przygarne jeden albo póltora w ostatecznosci dwa
i tereny może też?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czemu tak unikacie Barda? Raptor?
bo np, byłem tam dziś(miałem z Kosą grać ale stchórzył )patrzę sobie jak graja kumple w mordhaima czy jak to się zwie, a tu wpada pan sprzedawca(bo na dworze grali) i mówi, że wyjątkowo mu dziś pozwoli grać proxami, ale jak się to jeszcze raz zdarzy to do widzenia. Ogólnie nie wolno tam grać proxami, nigdy nawet towarzysko
A turnieje to robią bez żadnych ograniczeń, nawet se możesz bohaterów specjalnych wystawiać, o BPR nie ma nawet co marzyć.
A turnieje to robią bez żadnych ograniczeń, nawet se możesz bohaterów specjalnych wystawiać, o BPR nie ma nawet co marzyć.
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
No zgadnij...Shakin' Dudi pisze:czemu tak unikacie Barda? Raptor?
A) bo nie mozna grać proxami...czyli zebys sie nauczył grać to musisz se je kupić...
B)bo sprzedajacy sie chuja znaja na pacynach...prosty przykład jest taki ze jak kolega który pare lat temu zaczynał grać VC i niewiedział co kupić to pan z barda(nie bede rzucał nazwiskami) powiedział mu..."...hej kolego tu masz super Corową jednostke na początek...jest pakowana po 1 figurce ale kupisz 5 i juz możesz to wystawić...a jest to Banshie...''...ŻENADA
C)...bo tak...
Cichy, nie stchórzylem, po prostu musialem iśc oddać się przypadkowemu upojeniu alkoholowemu