Infinity
Infinity
Dość nowy bitewniak, w klimacie magowym,
Strona gry : http://www.infinitythegame.com/eng/default.asp
Gra ma bardzo fajne rozwiązania, system reakcji i mamy coś czego nie ma w innych grach przyszłościowych takich jak warhammer 40k i at-43 - posiadamy hakerów którzy mogą nam zresetować nasze mechy.
gra ktoś może w tą miłą gre?
Strona gry : http://www.infinitythegame.com/eng/default.asp
Gra ma bardzo fajne rozwiązania, system reakcji i mamy coś czego nie ma w innych grach przyszłościowych takich jak warhammer 40k i at-43 - posiadamy hakerów którzy mogą nam zresetować nasze mechy.
gra ktoś może w tą miłą gre?
Gra już nie taka nowa, bo Drugi roczek jej strzelił. Sporo ludzi gra, zwłaszcza w Warszawie, Lublinie i Kielcach. Oficjalnym dystrybutorem na Polskę jest firma Wargamer, która pracuje nad polską edycją . ponieważ współpracuję przy tłumaczeniu wiem że prace są już bardzo zawansowane. Osobiście gram w Infinity od początku i wszystkim polecam.
Jesli ktoś chętny do poznania gry to w warszawie prowadzę naukę i pokazy: We wtorki o 17:00 w sklepie Wargamera na Wilczej, w środy o tej samej porze na Tarchominie w Wilczej Jamie. Serdecznie zapraczam.
Jesli ktoś chętny do poznania gry to w warszawie prowadzę naukę i pokazy: We wtorki o 17:00 w sklepie Wargamera na Wilczej, w środy o tej samej porze na Tarchominie w Wilczej Jamie. Serdecznie zapraczam.
Kilka zdjęć ślicznych nowości jakie pojawią się do Infinity w tym miesiącu. Wszystkie zdjęcia pochodzą z przecieku i są to tylko robocze fotografie:
Najemniczka
Zero - jednostka Nomadów
JEDNOSTKI Z NOWEGO STARTERA DO YU-JING
Invincible Shang Ji - Cięzka piechota Yu-Jing.
Domaru Butai - cięzka piechota Yu-Jing
Zhanshi - piechota liniowa Yu-Jing
Najemniczka
Zero - jednostka Nomadów
JEDNOSTKI Z NOWEGO STARTERA DO YU-JING
Invincible Shang Ji - Cięzka piechota Yu-Jing.
Domaru Butai - cięzka piechota Yu-Jing
Zhanshi - piechota liniowa Yu-Jing
-
- Wałkarz
Lubelski klub graczy infinity ma przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na turniej.
Turniej odbędzie się dnia 30 maja w Wojewódzkim Ośrodku Kultury , przy ulicy Dolnej Panny Marii w Lublinie.
Gramy na 200pv. Na miejscu można nauczyć się grać , zapoznać się z ludzmi grającymi w ten system , pooglądać modele.
zapraszamy.
Turniej odbędzie się dnia 30 maja w Wojewódzkim Ośrodku Kultury , przy ulicy Dolnej Panny Marii w Lublinie.
Gramy na 200pv. Na miejscu można nauczyć się grać , zapoznać się z ludzmi grającymi w ten system , pooglądać modele.
zapraszamy.
-
- Wałkarz
I ponowna odsłona:
Mam przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na turniej Infinity.
Turniej odbędzie się dnia 27 czerwca 2009r. w Wojewódzkim Ośrodku Kultury , przy ulicy Dolnej Panny Marii w Lublinie.
Gramy na 250 pv. Na miejscu można nauczyć się grać , zapoznać się z ludzmi grającymi w ten system , pooglądać modele.
zapraszamy.
Mam przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na turniej Infinity.
Turniej odbędzie się dnia 27 czerwca 2009r. w Wojewódzkim Ośrodku Kultury , przy ulicy Dolnej Panny Marii w Lublinie.
Gramy na 250 pv. Na miejscu można nauczyć się grać , zapoznać się z ludzmi grającymi w ten system , pooglądać modele.
zapraszamy.
Zapraszam na turniej Infinity, który odbędzie się w niedzielę (28.06) w ramach konwentu Zahcon, w budynku Szkoły Podstawowej nr 1 na toruńskiej starówce.
Zaczynamy o 9:00
Format: 200 pkt
Każda bitwa trwa 5 tur albo 1 godz. i 20 min. (niestety mamy czas tylko do 14:00).
Ograniczenia: bez najemników
Przewidywane są także nagrody ufundowane przez firmę Wargamer!
Scenariusze w wątku obok!
Zaczynamy o 9:00
Format: 200 pkt
Każda bitwa trwa 5 tur albo 1 godz. i 20 min. (niestety mamy czas tylko do 14:00).
Ograniczenia: bez najemników
Przewidywane są także nagrody ufundowane przez firmę Wargamer!
Scenariusze w wątku obok!
Sprzedam:
http://www.mgla.pl/index.php?p=14&&id_k=173&&id_p=1838
nałożony podkład, zaczete malowanie na 2, jeden skonczony, chaseur nie sklejony
http://www.mgla.pl/index.php?p=14&&id_k=173&&id_p=711
ADHL profesjonalnei pomalowany, skonczony
120 zł za wszystko (przesyłka wliczona)
dorzuczam w gratisie 3 zrobione z kolorowych wydruków kontenery
kontakt PM
http://www.mgla.pl/index.php?p=14&&id_k=173&&id_p=1838
nałożony podkład, zaczete malowanie na 2, jeden skonczony, chaseur nie sklejony
http://www.mgla.pl/index.php?p=14&&id_k=173&&id_p=711
ADHL profesjonalnei pomalowany, skonczony
120 zł za wszystko (przesyłka wliczona)
dorzuczam w gratisie 3 zrobione z kolorowych wydruków kontenery
kontakt PM
-
- Wałkarz
Turniej w Lub - 17 października 2009r.
Turniej odbędzie się w Domu Kultury na Dolnej Panny Marii - za liceum Unii. Reszta info na stronach wargamera . Zaczynamy o 10 , zapraszam.
Turniej odbędzie się w Domu Kultury na Dolnej Panny Marii - za liceum Unii. Reszta info na stronach wargamera . Zaczynamy o 10 , zapraszam.
-
- Wałkarz
Kolejny turniej Infinity w Lublinie - 19 grudnia 2009r. zaczynamy o 10.00 , szczegóły na stronie Wargamera.
Zapraszam.
Zapraszam.
-
- Wałkarz
Zapraszamy na kolejny turniej infinity w Lublinie . Gramy na 250 pv. w sobote 24 lipca. Spotykamy się w WDKu na Dolnej Panny Marii o 10.00 . wszelkie informacje na forum Wargamera.
Zapraszamy.
Zapraszamy.
Mam na sprzedanie figurki do Infinity: YuJing:
1x Oniwaban
3x Zhanshi z Combi Rifle
1x Tiger Soldier z Multi Rifl
1x Tiger Soldier z HMG
1x Domaru Butai z Boarding Shotgun
1x Guilang z Multi Sniper Rifle
Kontakt:
GG: 9062384
e-mail: linhael@wp.pl
PM
1x Oniwaban
3x Zhanshi z Combi Rifle
1x Tiger Soldier z Multi Rifl
1x Tiger Soldier z HMG
1x Domaru Butai z Boarding Shotgun
1x Guilang z Multi Sniper Rifle
Kontakt:
GG: 9062384
e-mail: linhael@wp.pl
PM
Dzisiaj mi figurki przyszły. Są obłędne. Mniejsze od GW, a nawet od szkieletów mantica, a i tak są 10x ładniejsze.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zapraszam na turniej Infinity klasy Master na Mad Days. Więcej szczegółów tutaj.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Nie jestem pewien czy to dobry temat żeby o to zapytać...
Wie ktoś może z czego zrobiony jest ten"holgram" tej figurki? bo jakoś nie wyobrażam sobie odlewania tego w czymkolwiek, nie licząc tego że część elementów "lata"
To jak z tym jest? odlane, jakaś pseudo naklejka, czy efekt komputerowy?
Wie ktoś może z czego zrobiony jest ten"holgram" tej figurki? bo jakoś nie wyobrażam sobie odlewania tego w czymkolwiek, nie licząc tego że część elementów "lata"
To jak z tym jest? odlane, jakaś pseudo naklejka, czy efekt komputerowy?
To chyba jakiś nadruk na folii, tak mi się wydaje, ale nie wiem akurat żadnego modelu z hologramem nie posiadam.