ja osobiście nie wierzę w moc tej rozpy - z kumatym przeciwnikiem w najlepszym razie skończy jak krasnoludy - 3 ćwiartki zajęte i spieprzaj dziadu

ale pograjcie zobaczymy - moge się przecież mylić

miłego,
Żaba
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
sorry żaba, ale tank jest rozkręcany przez cos takiego.... dostawia się 4 assassinów, lord i hag. Średnio 35 ataków z S 6.Żaba pisze:@ Jankielu, ma gość rację jak wjedzie tank to po regonie![]()
akurat wrzucenie samych magów osłabia te rozpę - niezbędnych jest co najmniej 2 walczących erosów w regonie coby wraz z assami cieplutko witali wszystko co w nich wjedzie w HtH
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
A nie lepiej...Barbarossa pisze:Mnie bardziej ciekawi, jak na to działa uduchowienie. Albo trzy, z mocnym wsparciem wraithów. Może będę miał okazję przetestować :twisted:
??:| A dlaczego miało by nie działać?c4h10 pisze:A nie lepiej...Barbarossa pisze:Mnie bardziej ciekawi, jak na to działa uduchowienie. Albo trzy, z mocnym wsparciem wraithów. Może będę miał okazję przetestować
Krechą ghuli z championem na przedzie złapać (ładnie harcownicy się poukładają). Następnie Wriathy w bok...
Mam pytanko:
Czy działają przedmioty postaci z kolejnych szeregów ?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dmtrij pisze:jak dosttajesz ghule od przodu w kreseczce to dostawiasz witczk i assasinów, a na bok ten gdzie przyjda wraty dostawiam herosów z magiczna bronia i finał
gwiazdki, wiem ze lepsze bo wiecej strzałów i lepsza siła, ale dałem im handbowy wiec tez strzelic umieja
Manebane działą na czołg, i to dobrze działa!:)