East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Re: East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
W tekkena oczywiście ?:P
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
http://egu.org.pl/index.php?page=dojazd-na-egu - mapka dojazdowa (aktualna)
No dobra, po ostatnich editach wychodzi mi 42 graczy + wiem, ze dwoch graczy z Bialegostoku rozwaza gre na turnieju, ale sie wstydzi swojego skilla
Mysle, ze to niezly wynik, biorac pod uwage nadchodzaca sesje (mam egzamin 2 dni po turnieju, pomocy!) i Master Blaster na drugim koncu kraju (na szczescie Gorzowiaki sobie poradzili i maja 60tke, ciesze sie ). Do tego to chyba pierwszy turniej miedzynarodowy w PL (2 chlopakow wpada z Wilna)?
Mysle, ze to niezly wynik, biorac pod uwage nadchodzaca sesje (mam egzamin 2 dni po turnieju, pomocy!) i Master Blaster na drugim koncu kraju (na szczescie Gorzowiaki sobie poradzili i maja 60tke, ciesze sie ). Do tego to chyba pierwszy turniej miedzynarodowy w PL (2 chlopakow wpada z Wilna)?
Boo-hoo-hoo
No trudno. Ale pierwszy na Podlasiu
No trudno. Ale pierwszy na Podlasiu
Bober, Ty jedziesz z Karabinem?
- marcus_cheater
- Oszukista
Ja mam tylko nadzieję, że Kurski dostanie łomot.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Ja wychodzę z założenia, że co nas nie zabije to nas wzmocni którzy to? trzeba naciągnąć ich i basta, ewentualnie sparować z kimś mniej doświadczonym i pojechali, dobra zabawa przede wszystkimCzarnY pisze:ze dwoch graczy z Bialegostoku rozwaza gre na turnieju, ale sie wstydzi swojego skilla
- marcus_cheater
- Oszukista
Żyraf mi mówił, że nie zagra. Miał ze mną jechać, a chyba nie jedzie w ogóle...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Maliniarz i jego kolega.misha pisze:którzy to? trzeba naciągnąć ich i basta, ewentualnie sparować z kimś mniej doświadczonym i pojechali, dobra zabawa przede wszystkimCzarnY pisze:ze dwoch graczy z Bialegostoku rozwaza gre na turnieju, ale sie wstydzi swojego skilla
Andrzej to i w dwie godziny robi
Najgorszy punkt na trasie - rondo w Wyszkowie - szczesliwie od kilku miesiecy omija obwodnica. Dacie rade tak jak Zulus pisze.
Najgorszy punkt na trasie - rondo w Wyszkowie - szczesliwie od kilku miesiecy omija obwodnica. Dacie rade tak jak Zulus pisze.
Bless czym jedziesz i ile chcesz cisnąć zależy, rondo w Wyszkowie to średniowieczne czasy już.
Jak przebrniesz przez miasto świateł w Markach to dalej aż za wyszków masz piękne 2 pasy w każdą stronę o ile nie ma nieoznakowanych patroli (w czym CB radio może pomóc jak ktoś ma) to można cisnąć. Robię tą trasę dosyć często to w 2-2,5h można się zmieścić bez problemu jadąc średnio 110-120/h. Dziś piątek to może być tłoczno w markach i stanie co każde światła będzie, ale dalej to już pikuś. Jak jeździłem malutkim cinquecento to w 3h dojeżdzałem szerokiej drogi do zobaczenia na EGU
Jak przebrniesz przez miasto świateł w Markach to dalej aż za wyszków masz piękne 2 pasy w każdą stronę o ile nie ma nieoznakowanych patroli (w czym CB radio może pomóc jak ktoś ma) to można cisnąć. Robię tą trasę dosyć często to w 2-2,5h można się zmieścić bez problemu jadąc średnio 110-120/h. Dziś piątek to może być tłoczno w markach i stanie co każde światła będzie, ale dalej to już pikuś. Jak jeździłem malutkim cinquecento to w 3h dojeżdzałem szerokiej drogi do zobaczenia na EGU