Ja bardziej myślałem o kolorach@szczurek: Pomysł jest zajebisty i mnie korci żeby takiego zrobić "ale póki co to ciiii..."
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
W sumieJest wiele neidociagniec wiele dysproporcji ciala wiele niejasnosci ale to demon i w sumie mozna wybaczyc ...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ja bardziej myślałem o kolorach@szczurek: Pomysł jest zajebisty i mnie korci żeby takiego zrobić "ale póki co to ciiii..."
W sumieJest wiele neidociagniec wiele dysproporcji ciala wiele niejasnosci ale to demon i w sumie mozna wybaczyc ...
Model był robiony na zamowienie. Poleciał za ocean.qlpin pisze:sprzedajesz to cudo?
Dzięki Młody ale to akurat figsa ktorą wykonał mój kolega, co do ogona to sam nie wiem w sumie to demon wiec chyba nie koniecznie musi miec ptasi ogon a jakiś tam kikut ma.Młody pisze:Sławek miazdzysz
Tylko rzeczywiscie brakuje mu jakiegos ogona
dead pisze:Jest wiele neidociagniec wiele dysproporcji ciala wiele niejasnosci ale to demon i w sumie mozna wybaczyc ... malowanie tez miejscami srednie i malo dokladne ... ale calosciowo model bardzo fajny i udany - podobaja mi sie piora -> bardzo udane. Ogolem caly model bardzo fajnie sie prezentuje i mimo tych drobnych niedociagniec i niescislosci wywiera bardzo pozytywne wrazenie. gratki ...
Nawet rzeźba nie twoja ??, rzeźbienie wygląda mi na twój wkład w ten model.dargo000 pisze:Dzięki Młody ale to akurat figsa ktorą wykonał mój kolega, co do ogona to sam nie wiem w sumie to demon wiec chyba nie koniecznie musi miec ptasi ogon a jakiś tam kikut ma.Młody pisze:Sławek miazdzysz
Tylko rzeczywiscie brakuje mu jakiegos ogona
A ty Ziemus chciales zostac obronca ucisnionych to zostales ... GRATULUJE POMYSLU!! nie wiem po co to piszesz (nie twoj temat) -> chcesz jakas nowa klotnie wywolac -> akurat wybrales zlego malarza (napisze nizej jednego posta i wiecej nie bede robil ot)Ziemko pisze:Oj Dead chciales byc oryginalny i nie podziwiac figurki jak reszta tylko sie poprzyczepiac? Z calego serca zycze Ci , zeby Twoje nawet najlepsze prace byly tak "niedociagniete".