The 3 Hour Mini Challenge
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GraveDigger
- Chuck Norris
Re: The 3 Hour Mini Challenge
Taaa... Vega... najlepiej swoich tajemnych technik strzegą ci co wydaja płyty DVD z tutorialami
sam coś zmaluj a nie czekaj na więcej;]Szary pisze: Ciekawa inicjatywa, chętnie poczekam na więcej.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
-
- Chuck Norris
Fajną ma twarz na płąszczu ta figurka i malowanie też nice.
Fajna zabawa maluje wlasnie haje na zamowienie wiec akurat dla mnie praca mi zajela jakies 2,5h i niestety nie zdazylem zrobic podstawki bo jeszcze nie wiem jakie bede robil calemu unitowi ... ale mam nadzieje ze sie spodoba - jutro fotki bo dzis jest juz brak sloneczka
Grejw mega figsik - ladna szmatka !!
BTW fota - na razie tylko unitowa ...
chodzi mi o BSB do tego oddzialu - nie jest to jakis wodotrysk ale najwiecej czasu zajelo mi schniecie szmatki z GSu wiec i czas 3h zostal uszczuplony mocno!! zostalo mi 30 min malowania wiec moze w tym czasie zdaze podstawke zrobic
Grejw mega figsik - ladna szmatka !!
BTW fota - na razie tylko unitowa ...
chodzi mi o BSB do tego oddzialu - nie jest to jakis wodotrysk ale najwiecej czasu zajelo mi schniecie szmatki z GSu wiec i czas 3h zostal uszczuplony mocno!! zostalo mi 30 min malowania wiec moze w tym czasie zdaze podstawke zrobic
dead is dead
-
- Chuck Norris
fajne te elfy , i rozumiem że 2.5 h to na sztandarowego nie na cały oddział?
fajny ten oddzial n oi oczywiscie sztandar
idealne kolorki pod h elfy i wykonanie tez spoko
idealne kolorki pod h elfy i wykonanie tez spoko
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
no to i ja wrzuce swoje 3 godzinki. back pack jeszcze nie zrobiony. póki co figurka ma jakies 2 i pół.
co do zamysłu- dostałem propozycje zrobienia armii marinsow, 50 modeli w takim klimacie, troopsi będą na dobrym TT (jak na obrazku).
pozdrawiam
co do zamysłu- dostałem propozycje zrobienia armii marinsow, 50 modeli w takim klimacie, troopsi będą na dobrym TT (jak na obrazku).
pozdrawiam
No siasek ładnie bardzo jak na 3 h. W ogóle nieźle wam to wychodzi a i pomysł przedni.
Niby miałem narazie nic nie dawać bo "nie mam czasu", ale jednak pomalowalem coś co od damna mnie korciło. To właściwie nawet nie figurka i nie wiem ile mi to zajęło (no ale bedzie koło 3h). Długośc całego to 2,5cm. Średnica samego oka 0,5cm. Oczywiście nie musze pisac ze w realu wyglada lepiej i zdjęcie słabe
pozdrawiam
Niby miałem narazie nic nie dawać bo "nie mam czasu", ale jednak pomalowalem coś co od damna mnie korciło. To właściwie nawet nie figurka i nie wiem ile mi to zajęło (no ale bedzie koło 3h). Długośc całego to 2,5cm. Średnica samego oka 0,5cm. Oczywiście nie musze pisac ze w realu wyglada lepiej i zdjęcie słabe
pozdrawiam