MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
MISZTA
Wałkarz

Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.

Post autor: MISZTA »

Fajny turniej, mili ludzie i ładne miasto. Wielkie dzięki dla Piszczałki za nocleg i poczęstunek :). Sorki, że nie pomogłem gdy sytuacja tego wymagała!

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Chill Miszta, Raptor chyba nie umrze od siniaka na tylku, a Piszczalka zawsze ma jeszcze drugie ucho na kolczyki jakby co ;)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Kurde znowu ktos na Masterze (z soboty na niedziele) dostał wpierdziel??

W tym sezonie zachaczyłem o 1 (MB) w zeszłym o 2 (Kozioł i WI) i wychodzi mi jak narazie ze w WWa jest najspokojniej :P

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Będą jakieś fotki z MB wzucone na forum, albo na jakiejs innej stronce??

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

To tak pokrótce ode mnie :]

Bitwy:
I August ze Szczecina (VC)- 20-0 Szkoda że oblał tego lookouta w 3 turze, wynik nie byłby taki jednostronny.
II Morrok (Skaveny) 20-0 Rewanżyk kostkologiczny za PGA się udał
III Thurion (DL) 7-13 (15) Szkoda że ten seer w I turze wybuchł, tak bym go pewnie klepnął :D
IV Maryś (DL) 14-6 Po tej bitwie jestem pewien że latarka to najlepsze remedium na demony ;)
V Zbyszek (VC) 11-9 Jak się nie wystawią wampiry na lookouty to wiecej się ich nie klepnie niestety ;]

Szkoda tej bitwy z thurionem, tak bym wszystkie partie tą armią wygrał :D. No ale chociaz nagroda za hobbystę mnie zadowoliła, tym bardziej ze plułem sobie w brode że musiałem brać szczury a nie TK, które chciałem wypasić specjalnie na ten turniej żeby dostać hobbyste ;p

Co do organizacji. Widać że zaangażowane było niewiele osób z klubu i jak bardzo Szmaja musiał nad wszystkim panować, tym wiekszy rispekt dla niego. Imo jedyny mankament to brak otwartego cały czas bufetu, tak jak to było w zeszłych latach, no i absencja sędziów. Jednak turnieje w Gorzowie bardzo lubię i nie wyobrażam sobie żebym w przyszłym roku miał znowu nie zawitać. ;)

P.S. Jeszcze próbowalismy z Cosmem zagrać eliminacje do Euro, jednak te bitwy zgodnie z przewidywaniami to czysta kostkologia, po 1 partii wymiękliśmy. :D
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

jakby ktoś 1 dark ridera znalazł to piszcie ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Raptorowi za śniadanie przy stole:P
Polecam się na przyszłość :D i najmilszą bitwę na mb.
Obrazek

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Młody pisze: P.S. Jeszcze próbowalismy z Cosmem zagrać eliminacje do Euro, jednak te bitwy zgodnie z przewidywaniami to czysta kostkologia, po 1 partii wymiękliśmy. :D
Zagrajcie sobie w jezzaile. Będzie znacznie szybciej :D

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

SauruS PoweR pisze:
Raptorowi za śniadanie przy stole:P
Polecam się na przyszłość :D i najmilszą bitwę na mb.
Sorki, że nie pomogłem gdy sytuacja tego wymagała!
Trzeba było odrzucić na bok uciechy doczesne takie jak zapiekanka :P chill Pedobear następnym razem pójdziesz w awangardzie :P .
Raptor chyba nie umrze od siniaka na tylku
Nie no spoko dupa mnie już nie boli :wink:

Dziękuje:
Piszczałce- za ultra wypasiony nocleg na materacu i przekiblowanie mnie dzień dłużej i za sniadanie obiady itd. no i za fight z daunami.
Cosmowi- za fight i mizianie w pociągu :wink:
Szmajsonowi- za ogarnianie burdelu
Pani z akwarium- za to ze była miła jak zawsze
za jointy dziękuje ale nie pamiętam komu
Zbyszkowi- za wykład o tym ze battl to turlanie kostkami(zburzył moj saurusi świat).
Zulusowi- za enginy i recznik
tej łysej piź### za mandat
Dibowi za to że był kochany.
Pameli Kędziorsonowi (i całej grupie młodych Szczurów) za to ze byli :wink:
Dresom za podniesienie ciśnienia.

pozdro było w pytkę ja zawsze będę za rok ale samochodem :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Xet pisze:
Młody pisze: P.S. Jeszcze próbowalismy z Cosmem zagrać eliminacje do Euro, jednak te bitwy zgodnie z przewidywaniami to czysta kostkologia, po 1 partii wymiękliśmy. :D
Zagrajcie sobie w jezzaile. Będzie znacznie szybciej :D
Taa moje 5 na jego 12, swietny deal, wchodze w to ;-)))

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

ale Possałem... klasycznie po całe kule... przedmiotem turnieju jest Ring of Hotek... ani razu nie zadziałał @#%!*&%@ dobra rada dla początkujących są lepsze i mniej stresogenne sposoby na wydanie 25 pkt :lol2:
generalnie potwierdziły się moje przypuszczenia że elfie gejowisko to jedyny słuszny wybór :roll: wygląda na to że jedynym słusznym smokiem jest nieśmiały smok chaosu z Piekielną Bramką :cry: tym niemniej nie poddaję się i zamierzam wypróbować mantysie :mrgreen:
niestety potwierdza się że Ciemniaki wyladowały w top 3 raczej awansem bo patrząc na ich ilość na turnieju i ich wyniki można mieć pewne wątpliwości co do ich poweru - ich najwieksza słabość... testy psychologii. Tymniemniej cieszy mnie ta armia bo nie ma żadnej innej z taką ilością możliwych kombinacji :D

pozdrówki,
Ż.

Robson
Niszczyciel Światów

niestety potwierdza się że Ciemniaki wyladowały w top 3 raczej awansem
ty plewo ty :P awansem to żeś karniaki raczej zbierał ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Taa, Ring of Hotek to ZŁOOO !!! :D Szczególnie przydał ci się w bitwie z Crusem :D

Ja też w pierwszej bitwie rzucałem czary mimo jego asysty :) To że nie rzucałem ich więcej to bardziej brało sie z tego, że poza smokiem średnio było w co rzucać :D

Też possałem zajmując 42 miejsce i wygrywając jedną bitwę i to jeszcze na turbo farcie i przy sporym pechu przeciwniczki. Jestem NOOBEM :lol2:
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Podziękowania :
@ Piszczałce za nocleg i zwiedzanie miasta ;] z dodadkowymi atrakcjami w pakiecie oraz możliwości domalowania Minotaura 2 godziny przed turniejem .
@ Cosmowi , Miszcie , Skavenowi , Raptorowi , Boberowi za towarzystwo w drodze na i z turnieju .

Graczom :
@Grześkowi Niewczasowi z Animosity (DE): za 1 bitwe i dokonanie niemożliwego - rozwalenia mojego doombula w 1 rundzie walki .
@Pameli (Dwarfy) : za moją jedyną wygraną w tym turnieju z bardzo klimatycznymi darfami .
@Krzyśkowi Kasprzyckiemu (WoCh): za nieśmiertelnych magów chaosu i ... 666 . Nauczył mnie ze talizman of protection to gwarancja nieśmiertelności ;]
@Mateuszowi "F-ćostam" z Animosity (Breta): za to ze ogarnął sie w połowie bitwy i uratował bretońską dupe i fartowne rzuty

Szczególne FENKSY dla :
@Simsona z Animosity i jego dziewczyny =D> (DoCh) - jesteś de beśćiak , najsympatyczniejsza bitwa jaką zagrałem nie tylko przeciwko demonom czy na tym turnieju ale chyba wogóle !
@Klopsowi (BoCh)- za pożyczenie drugiego shaggota :twisted:
@Organizatorom : za fajny turniej

Podsumowywując :
Choćby sie człowiek dwoił i troił Bestie pozostaną jednak Bestiami ... a kostki to kostki na to nie ma rady . Butan wyjawił mi pradawną prawde batlową "Masz dobrą armie = masz dobre rzuty , zła armia = złe rzuty" i coś w tym jest :wink:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

wyniki dodane do rankingu http://ligawfb.prv.pl/
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Siimson
Wałkarz

Post autor: Siimson »

Galeria by Animosity, może troche monotematyczna ale pewnie każdy siebie znajdzie.

Galeria Master Blaster 2009

Pozdro
You never know how Strong you are ... until being Strong is the only choice you have ...

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Hehe - jak przeglądałem te fotki to zajebiście sie uśmiałem gdy na niektórych jest myślący Żaba z wypchniętym brzuchem :)

Robson
Niszczyciel Światów

Shino też uroczy ;)
RIP

Awatar użytkownika
wolek
Warzywo

Post autor: wolek »

Dibo:
Trzeba było dac armour of damnation :D

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Tak tak wiem . Następnym razem dam ;] ... hmm da sie jakoś ściągnąć te zdjecia ??
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

ODPOWIEDZ