Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Prawie jak blog!
Wrzucam najnowsze dzieło mej panny a zarazem pierwsze dzieło z pod skrzydeł założonego przez nas studia malarskiego
Wszelkie komentarze mile widziane
Wszelkie komentarze mile widziane
impresjonizm ]:-> czyli jak przymrozysz oczy to widzisz to co trzeba
nie no praca na dobrym tt jest zrobiona
ja jednak rogi bym podciagnal i zloty zwashowac jakims brazem skora tez gdzieniegdzie ma braki w rozjasnianiu na tych najbardziej wystajacych fragmentach
ale i tak prezentuje sie skinek calkiem dobrze
ps. waz bardzo fajny ]:-> sam na podstawkach moich lizardow mam mase tego typu zwierzatek
nie no praca na dobrym tt jest zrobiona
ja jednak rogi bym podciagnal i zloty zwashowac jakims brazem skora tez gdzieniegdzie ma braki w rozjasnianiu na tych najbardziej wystajacych fragmentach
ale i tak prezentuje sie skinek calkiem dobrze
ps. waz bardzo fajny ]:-> sam na podstawkach moich lizardow mam mase tego typu zwierzatek
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Dzięki za komentarz. Zdaje sobie sprawę, że nie jest jakoś uber. Ja podobnie jak sugerujesz wyciagnał bym jeszcze nieco skóre no i dopieścił te metaliki, ale ona taka w gorącej wodzie kąpana:> ale się wyrobi 4 figurka dopiero. Grunt, że dziewczyna jest z siebie zadowolona chciała poznać opinie innych to pozna.
-
- Chuck Norris
Jak ja to lubię hahah 4 model pomalowany i już się nazywają studiem ... hehe co nie zmienia faktu ze jest to lepsze TT czyli brawo , choć nie wierzę ze jest to 4 model może 44 to prędzej i 4ty pod nazwą studio ...
No cóż moja dziewczyna sie tylko cieszy, że nie wierzysz że to 4 figurka.
Ale jak pisałem jest to 4 figurka pomalowana przez moja dziewczynę i 1 pod skrzydłami studia.
Co do samego studia to nie widzę w tym nic zdrożnego czy dziwnego, są chętni by kupic ja chętnie odsprzedam od i woda na młyn. Podaż i popyt.
No chyba, że liczysz mnie wciągnąć w przepychanki słowne
Ale jak pisałem jest to 4 figurka pomalowana przez moja dziewczynę i 1 pod skrzydłami studia.
Co do samego studia to nie widzę w tym nic zdrożnego czy dziwnego, są chętni by kupic ja chętnie odsprzedam od i woda na młyn. Podaż i popyt.
No chyba, że liczysz mnie wciągnąć w przepychanki słowne
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie róbcie tego, Fanatykowi wyłączyli serwer WoWa i jest wkurzony od 2 dniBizon pisze: No chyba, że liczysz mnie wciągnąć w przepychanki słowne
No dobra, więc figurka jest ok - może nie wszędzie przejścia są płynne, ale biorąc pod uwagę, że to 4 figurka w życiu, to i tak jest super
Swoją drogą chyba regułą już się staje, że kobiety się szybciej malowania uczą
oj coś w tym jest że kobiety lepiej malują chociaż w większości wypadków nie wierzą że malują lepiej ale figura zacna ja bym dał więcej niż TT bardzo mnie się podoba zresztą moja kobieta tez maluje ode mnie lepiej
Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
Hehe no kobiety to tak mają tylko czekam aż mnie przegoni:P
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jak dla mnie metaliki są ok, fajna podstawka a i tarcza bardzo udana jedyne nad czym bym popracowal to skóra, powinna być bardziej plynnie pomalowana; razi to najbardziej na wewnętrznej stronie lewego przedramienia. Ale ogólnie praca calkiem przyjemna
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
I oto znów ja! Mistrz tysiąca WIPów i 4 skończonych prac.
Dziś pokażę wczesny wip mojej konwersji saurusa na cold onie. Założenie jest takie, że używamy nowego zimnego jeden od elfów zamiast oryginalnego. Pozbywamy sie kowbojskiego rozkroku jeźdźca. Na samego zaś jeźdźca bierzemy temple guarda bo sa masywniejsi. Wszystko ma przy tym wyjść zgrabnie i powabnie:)
Podstawczaka z wyrzeźbionym konarem i rzekotką
Wstępna przymiarka
Wstępna przymiarka 2
To tyle na dziś
Dziś pokażę wczesny wip mojej konwersji saurusa na cold onie. Założenie jest takie, że używamy nowego zimnego jeden od elfów zamiast oryginalnego. Pozbywamy sie kowbojskiego rozkroku jeźdźca. Na samego zaś jeźdźca bierzemy temple guarda bo sa masywniejsi. Wszystko ma przy tym wyjść zgrabnie i powabnie:)
Podstawczaka z wyrzeźbionym konarem i rzekotką
Wstępna przymiarka
Wstępna przymiarka 2
To tyle na dziś
Hmmm Szczerze Mordka tej skory wyglada jakby nalezała do morsa Pewnie po malowaniu i dodaniu brakujacych elementow to sie zmieni ale jak narazie wyglada to zdeczko smiechowo ^^ Szkoda, ze sie nie pokusiłes dac otwartej paszczy, chociaz to pewnie wymagało by za duzo pracy( w rzezbieniu jestem zielony wiec nie wiem), a przy duzej ilosci modeli to bys sie zapracowal Jak bedzieszdodawal kolejne elmenty nie zapomnij o wasach^^
Wąsy to raczej umowne kropeczki na pysku http://www.reapermini.com/FigureFinder#detail/30001 coś jak tu. Ale wiem, że szałowy gepard to to nie jest słyszałem fokę i smoka z niesączącej sie opowieści już
Moja najnowsza praca. Myślałem, że się nie urobię do końca miesiąca ale się udało :>
Komentarze jak zwykle mile widziane!
Ostatnio zmieniony 3 sie 2009, o 20:03 przez Bizon, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostrzegam, okrzyknę sie artysta i zacznę wszystkich bluzgać wtedy na pewno przykuje uwagę:P
Hehe znam ten ból Mnie się podoba ,szczególnie pomysł na armie i konsekwentne zmierzanie ... Bedzie naprawdę świetna armia
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Musiałbyć malować figsy za 300$Bizon pisze:Ostrzegam, okrzyknę sie artysta i zacznę wszystkich bluzgać wtedy na pewno przykuje uwagę:P
Podobają mi się metaliki i kości IMO lubię głębszą czerwień i skóra IMO byłaby lepsza bez tych białych(?) ale to moje widzimisię, bo technicznie jest ok
Przyznaje jestem nieco n00bem koniecznie przez dwa 0 i czerwony to moja pięta achillesowa ale kiedyś sie trzeba naumieć
O Jezusie jak sie rozbrykałem figsa za figsą :O
Prawie skończony dodam jeszcze jakieś listeczki może jeszcze cos ale to jak przeschnie mój własny łoter efekt.
Prawie skończony dodam jeszcze jakieś listeczki może jeszcze cos ale to jak przeschnie mój własny łoter efekt.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Krox zacny ale przydało by się trochę więcej fotek lepszych (rozumiem, że takie będą jak już będzie wszystko wykończone). Ogólnie jakoś się przekonuje do tych modeli
sam wykminiłeś jakąś wodę? Zdradzisz przepis? bo ja z tej którą mam jestem średnio zadowolony a ta wygląda fajnie...Bizon pisze: to jak przeschnie mój własny łoter efekt.