East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Re: East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
hm... no to trochę zwałowałem z tym przykladem Ale i tak liczyła się pierwsza część pytania Ale dzięki Shino, będę uważał następnym razem na takie pierdółki
Jaka jest tu prawidłowa odpowiedź...?6. Hell Pit jest siedzibą:
a) klanu Eshin
b) klanu Skryre
c) klanu Pestilence
d) klanu Chomiks
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- 4 karabiny
- Beast from the East
Turniej masakra Nie bardzo mam czas coś więcej napisać.
Troszkę filmów. Oglądać trzeba z pomocą movie makera, bo za chuja nie chce mi się skonwertować. Pozdrawiam.
Troszkę filmów. Oglądać trzeba z pomocą movie makera, bo za chuja nie chce mi się skonwertować. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 4 cze 2009, o 18:10 przez 4 karabiny, łącznie zmieniany 1 raz.
To sa pliki audio wg Movie Makera
zrobisz cos z tym? chetnie bym obejrzal.
zrobisz cos z tym? chetnie bym obejrzal.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Właśnie robię ale to w strasznie długo bo to wielkie pliki i z hostingiem są problemy. W każdym razie jak je otworzysz w movi makerze jest wizja.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Kurwa nie wiem czego to są pliki tylko audio. Coś mi się w kompie jebie.
Ostatnio zmieniony 4 cze 2009, o 18:11 przez 4 karabiny, łącznie zmieniany 1 raz.
- 4 karabiny
- Beast from the East
- 4 karabiny
- Beast from the East
Masz kolejny, za 15 min następny, reszta będzie wieczorem. Hosting takich plików trwa.GrzesiU^^ pisze:Ten ostatni działa, ale reszta nie działa karabin jak boga kocham weź te 3 co są audio zrób na filmy by móc to oglądać.
ciąg dalszy
Ostatnio zmieniony 4 cze 2009, o 18:12 przez 4 karabiny, łącznie zmieniany 1 raz.
- 4 karabiny
- Beast from the East
A jakie? nie bardzo się na tym znam. Strasznie wolno idzie koło 16kb/s a to duże pliki wychodzi 4h na plik. No i maks 200 mb jeden a kilka mam sporo większych.Inferno pisze:Jak mozesz to wrzucaj na inne servery niz rapidshare