DMP 29 - 30.08.2009 - Najemnicy
DMP 29 - 30.08.2009 - Najemnicy
Co prawda do DMP grubo ponad 2 miesiące jeszcze, ale być może już jakieś pomysły na składy się w głowach kapitanów rodzą. Wiadomo też, że często może się zdarzyć, że akurat brak tego jednego, albo kilku, lub też potrzeba jakiejś konkretnej armii do składu.
Zgodnie z tematem - ogłaszać się tutaj kto składu nie ma. Tylko luźne ogłoszenia bez spamu. Resztę sobie dogadacie na GG, PM.
-----
Jeśli już na temat - chciałbym ogłosić, że szukam jakiejś TOPowej drużyny, która ma szanse powalczyć o wygraną. Ponieważ mój macierzysty klub się nie wystawi z powodu braków osobowych, a chętnie bym sobie na DMP pojechał i zfarmił trochę punkciorów do ligi, to czekam na jakieś konkretne oferty.
Armie:
- DE (tym chciałbym najchętniej zagrać)
- WE (alternatywnie)
DE posiadam na bardzo duże punkty (6-8 tys.), więc jestem w stanie wystawić dowolną konfigurację. WE trochę mniej różnorodne, ale raczej problemów z różnorodnością nie będzie.
PZDR
Zgodnie z tematem - ogłaszać się tutaj kto składu nie ma. Tylko luźne ogłoszenia bez spamu. Resztę sobie dogadacie na GG, PM.
-----
Jeśli już na temat - chciałbym ogłosić, że szukam jakiejś TOPowej drużyny, która ma szanse powalczyć o wygraną. Ponieważ mój macierzysty klub się nie wystawi z powodu braków osobowych, a chętnie bym sobie na DMP pojechał i zfarmił trochę punkciorów do ligi, to czekam na jakieś konkretne oferty.
Armie:
- DE (tym chciałbym najchętniej zagrać)
- WE (alternatywnie)
DE posiadam na bardzo duże punkty (6-8 tys.), więc jestem w stanie wystawić dowolną konfigurację. WE trochę mniej różnorodne, ale raczej problemów z różnorodnością nie będzie.
PZDR
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Zapomniałeś dopisać kiedy dokładnie jest DMP, bo w sumie od tego będzie zależało u wiekszości składów czy sie wstawią w całości czy tez będą braki.
Tak jest np u mnie: Dopuki nie zostanie określony termin to conajmniej 2-3 graczy nie ma pewności co do obecności.
Ale pomysł na topic bardzo dobry.
Tak jest np u mnie: Dopuki nie zostanie określony termin to conajmniej 2-3 graczy nie ma pewności co do obecności.
Ale pomysł na topic bardzo dobry.
ssiecie pałe chlopaki, zamiast sie ogarnac i grac teamami z Pomorza a lapanie sie za najemnikow zostawic jako ostatecznosc...Kołek pisze:AKTUALNY MISTRZ POLSKI szuka teamu![]()
Armia: Demony(z GD preferuje bloodzia )
Skład: raczej Topowy jak to Scimi określił![]()
Powód: 80% szansa na brak drugiego składu z klubu, bo jeden już jest ustalony
ogarnia mnie smutek gdy na to patrze

- 4 karabiny
- Beast from the East
Moria Green Team poszukuje najemnika. Preferowane haje, tk lub skaveny. Mamy darki, welfy, vucety i danonki więc te armie odpadają. Wymagany dobry humor i chęć zabawy, ciśnieniowcom mówimy twarde zdecydowane nie. Gwarantowane niezapomniane przeżycia 

mam HE i poszukuje niezapomnianych przeżyć4 karabiny pisze:Moria Green Team poszukuje najemnika. Preferowane haje, tk lub skaveny. Mamy darki, welfy, vucety i danonki więc te armie odpadają. Wymagany dobry humor i chęć zabawy, ciśnieniowcom mówimy twarde zdecydowane nie. Gwarantowane niezapomniane przeżycia

- 4 karabiny
- Beast from the East
Pomysł armii, podanie ze zdjęciem i załącznikamiAsassello pisze: mam HE i poszukuje niezapomnianych przeżyć

Teamy z Pomorza zawsze mnie kochały, więc skoro własnego klubowego nie mam, to gram gdzie indziejthurion pisze:ssiecie pałe chlopaki, zamiast sie ogarnac i grac teamami z Pomorza a lapanie sie za najemnikow zostawic jako ostatecznosc...Kołek pisze:AKTUALNY MISTRZ POLSKI szuka teamu![]()
Armia: Demony(z GD preferuje bloodzia )
Skład: raczej Topowy jak to Scimi określił![]()
Powód: 80% szansa na brak drugiego składu z klubu, bo jeden już jest ustalony
ogarnia mnie smutek gdy na to patrze

Draconis - FOR EVER !!!
nadal szukam bezciśnieniowego teamu
gram HE.