Nietypowe;) TK - 2250
Nietypowe;) TK - 2250
Moju dziwny standard na te pkt. Troche mnie zjechaliscie na gildii ale ja chyba masochista jestem wiec wrzucam tutaj :D KOMENTUJCIE
P.s-poki co rozpa mi sie sprawdza wiec .........
Tomb King @ 279 Pts
General; Great Weapon; Shield
Golden Ankrha [45]
Armour of the Ages [35]
Cloak of the Dunes [20]
Tomb Prince - rydwan @ 201 Pts
Flail; Light Armour; Shield
Chariot of Fire [25]
Collar of Shapesh [25]
Tomb Prince - rydwan @ 184 Pts
Flail; Light Armour
Brooch of the Great Desert [25]
Enchanted Shield [10]
Liche Priest @ 165 Pts
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
3 Skeleton Chariots @ 180 Pts
Mirage Standard [40]
3 Skeleton Chariots @ 140 Pts
Standard
3 Skeleton Chariots @ 120 Pts
10 Skeleton Warriors @ 80 Pts
Bow
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Bone Giant @ 220 Pts
1 Bone Giant @ 220 Pts
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 3
Models in Army: 34
Total Army Cost: 2249
P.s-poki co rozpa mi sie sprawdza wiec .........
Tomb King @ 279 Pts
General; Great Weapon; Shield
Golden Ankrha [45]
Armour of the Ages [35]
Cloak of the Dunes [20]
Tomb Prince - rydwan @ 201 Pts
Flail; Light Armour; Shield
Chariot of Fire [25]
Collar of Shapesh [25]
Tomb Prince - rydwan @ 184 Pts
Flail; Light Armour
Brooch of the Great Desert [25]
Enchanted Shield [10]
Liche Priest @ 165 Pts
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
3 Skeleton Chariots @ 180 Pts
Mirage Standard [40]
3 Skeleton Chariots @ 140 Pts
Standard
10 Skeleton Warriors @ 80 Pts
Bow
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Tomb Scorpion @ 85 Pts
1 Bone Giant @ 220 Pts
1 Bone Giant @ 220 Pts
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 3
Models in Army: 34
Total Army Cost: 2249
- Czcigodny z Gisoreux
- "Nie jestem powergamerem"
Zajebista! Dużo rydwanów, a ja lubie rydwany Choć te Tomb Kingowskie nic nie robią...
Chciałbym zobaczyć jak ta rozpiska radzi sobie z np. Bretką Bo nie masz tu nic do przytrzymania - wszystko jest overrunowane po wejściu choćby i piątki errantów.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
nie zapomne jak wpadla mi w charioty z princem 9 jazdy sauruskiej z herosem i nie przejechalaChciałbym zobaczyć jak ta rozpiska radzi sobie z np. Bretką Bo nie masz tu nic do przytrzymania - wszystko jest overrunowane po wejściu choćby i piątki errantów.
a z bretka to sporo amri ma przesrane
TK na pewno. Problem polega na tym, że Twoja rozpa ma z bretką przesrane bez, że tak powiem, rzutu obronnego i możesz tylko ściągać figurki ze stołu*. Dobra rozpa TK powinna mieć możliwość ugrania co najmniej 7 dużych z Bretonnią.szczurek pisze:a z bretka to sporo amri ma przesrane
* - fraza bezczelnie zerżnięta od Vladdiego
@Tomash
Wszystko zalezy tez od sytuacji na polu bitwy .Jezeli np: dobrze wyjda skorpy to mozna sprobowac cos ugrac no i jest latajacy king
Pokaz mi armie ktora wygrywa z kazdym TK i tak maja nieciekawie z bretka wiec po co na sile robic cos co bedzie jako tako dawalo sobie z nia rade skoro z innymi armiami ta rozpa w miare sie sprawdza
Wszystko zalezy tez od sytuacji na polu bitwy .Jezeli np: dobrze wyjda skorpy to mozna sprobowac cos ugrac no i jest latajacy king
Pokaz mi armie ktora wygrywa z kazdym TK i tak maja nieciekawie z bretka wiec po co na sile robic cos co bedzie jako tako dawalo sobie z nia rade skoro z innymi armiami ta rozpa w miare sie sprawdza
to cie pewnie zdziwie faktem, ze w testach mojej rozpy na dmp wszystkie botwy z breta mialem wygrane (wyniki od 13 do 17)... i to m.in. z jednym z lepszych graczy ta armiaTomash pisze:TK na pewno. Problem polega na tym, że Twoja rozpa ma z bretką przesrane bez, że tak powiem, rzutu obronnego i możesz tylko ściągać figurki ze stołu*. Dobra rozpa TK powinna mieć możliwość ugrania co najmniej 7 dużych z Bretonnią.
szczurek tak jak wczesnije jedynie moga zabolec skorpiony w tej rozpisce.. giganty bardzo latwo zwarzywnic a 3dd i 3 scrolee to jakby nie patrzec nic... choc potencjal jako taki ma
jak na takie punkty to chyba troche Cie malo.
4 oddzialy rydwanow i dwa gigusie + scorpiony ktore nie wiadomo jak sie zachowaja..
bardziej manewrowne armie beda mial nad Toba przewage
4 oddzialy rydwanow i dwa gigusie + scorpiony ktore nie wiadomo jak sie zachowaja..
Shino: napisałem dobra rozpiska i co najmniej 7 dużych
taki jej urok ,ze nie za duzo mniejak na takie punkty to chyba troche Cie malo.
fakt pomysli sie nad zmiana jak ta nie bedzie mi sie sprawdzacShino: napisałem dobra rozpiska i co najmniej 7 dużych
- Shakin' Dudi
- Masakrator
który to juz raz komentuję tą rozpe? hehehehe
ja bym tylko dał inne przedmioty na prince'ach i tyle hehe mi sie to baardzo podoba .
ja bym tylko dał inne przedmioty na prince'ach i tyle hehe mi sie to baardzo podoba .
nowe forum to rozpa powraca
Ja bym tez chcial np: flail of skulls ale lubie chariot of fire (a musze miec 3 skrola bo z armiami full magicznym to jest przes.ane )
Ja bym tez chcial np: flail of skulls ale lubie chariot of fire (a musze miec 3 skrola bo z armiami full magicznym to jest przes.ane )
liczki po prostu sa za wolne ;( to jest stricte ofens wiec ......
z reszta musialbym zainwestowac w jakas ochrone dla nich .
z reszta musialbym zainwestowac w jakas ochrone dla nich .