Exalted Sorcerer of Slaanesh @400
-4lv, general, steed of slaanesh, armour of morslieb, spell familiar, 2xDS
Sorcerer of Tzeentch @230
-2lv, dysk, crown of everlasting conquest, bloodcurdling roar
Sorcerer of Tzeentch @210
-2lv, dysk, power familair, golden eye
5x Warhounds @30
5x Warhounds @30
5x Warhounds @30
5x Horsemen of Slaanesh @85
-flails
5x Horsemen of Slaanesh @85
-flails
11x Warriors of Slaanesh @226
-GW, shields, sztandar, muzyk
6x Knights of Slaanesh @280
-sztandar, muzyk
5x Knights of Slaanesh @240
-sztandar, muzyk
3x Ogres of Khorne @180
-GW, HA
Warshrine of Slaanesh @140
10x DoW Crossbowmen @80
PP:11
DP:6
Models: 63
Total: 2246
Wszelkie komenty mile widziane
2250 Warriorów -BpR
- Szrederator
- Chuck Norris
Fajna rospa, ale czy cie crossbowmani ci się sprawdzają? Nigdy nie widziałem rozpiski chaosu z nimi . W sumie za 80 pkt. s4 30" nawet niezłe, tylko mały BS razi
Ale mój może dawać flee, potem sie zbierać i uciekać dalej. Może chodzić po lasach. Może sie chować w oddziałach. A magie też ma niezłą- mi się podoba. Mówienie komuś gdzie ma jechać, dawanie frenzy, zdawanie tafa.. jest gitHrabia Duuku pisze:Mag lord lepiej sie spisuje jak rzuca Infernala albo Pandemonium
Nie. Dyskowcy są wielozadaniowi. Mogą niszczyć maszynki, latać i coś pieprzyć przeciwnikowi, nawet jakieś fasty atakować. I jedynka z czincza jest super, losowa bo losowa, ale ludzie powinni się bać że dobrze poturlam i mocno przywali.Malych magow zamien na nurglowe snajperki
A no pupet by sie przydał, ale nie mam za co ani na kogo wrzucić. Katam już niezbyt, oni będą latać po całym polu bitwy, niekoniecznie przy sobie.Przydalby sie puppet i skull of katam
Strata pktów, których i tak mam mało. Gram takimi i nie odczuwam jakoś boleśnie braku muzyków. Najważniejsza jest marka slaanesha bo jak ich przykładowo bolec wszystkich nie ustrzeli to może mieć problem.Daj fastom muzyków
Czy lepiej mieć helke czy kuszoli i szrajna nie wiem, musze pograć to zobacze.
A jak się sprawdzają jeszcze nie wiem, sie okaże, ale imo powinni dawać rade.