Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Master of reality
- Oszukista
Re: Szybkie pytania
Takie pytanie: czy jest jakiś sposób na zagęszczenie zbyt rzadkiej farby?
Lampka + otworz sloiczek
Czy figurki do Konfrontacji nadają się do WFB?? Chodzi oczywiście o skalę.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Figurki z konfy są w podobnej skali.
Pytanko: czym zastąpić niewydawany już przez GW chesnut ink? Chodzi mi o efekt błyszczenia, wchodzenie w zagłębienia i b.silną pigmentację. Chciałbym uzyskać coś podobnego bez potrzeby nakładania 5+ warstw farby
Pytanko: czym zastąpić niewydawany już przez GW chesnut ink? Chodzi mi o efekt błyszczenia, wchodzenie w zagłębienia i b.silną pigmentację. Chciałbym uzyskać coś podobnego bez potrzeby nakładania 5+ warstw farby
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
ja malowałem akrylowymi - tubka farby w sklepie dla plastyków kosztuje ok 12 zł, a jest ona dość gęsta i całkiem wydajna.. IMO do domowego wyrobu makiet idealnie się nadaje.antonio pisze:Szukałem ale jakoś nie znalazłem, wiec pytam
Jakimi farbami najlepiej/najoszczędniej malować balsę, a jakimi styrodur?
Natomiast jeśli to jakaś produkcja masowa to sklep z artykułami malarskimi - farb akrylowych do ścian jest bardzo dużo.
pozdrawiam
Dobre/płynne przejścia (w tym i w NMM) można zrobić znacznie mniejszą ilością warstwIle nmm powinien mieć, czy też ile zwykle ma przejść? Od czarnego + snakebite do białego wyszło mi jakieś 6-7-8.
-
- Chuck Norris
Mam problem najwyższej wagi. Otóż moja konwersja ma już gs, a nie zauważyłem że rozlał mi się silkion( mial utwardzacz i zasechł) próbowalem to wydłubac ,ale moj skaven ma strasznie duzo futr i tak go nie wyjmę. A jest też sposób na pomalowana figurkę pobrudzona silkonem?