Skonkretyzuje pytanie:Kuba pisze:Pytanie do Vc vs magia:
Black Periapt - czy liczy się do limitu magicznego i za ile i.e. przedmiot raz generuje PD a raz DD?
Słuszna uwaga - postaram się to dokładnie doprecyzować, przy okazji też chyba podobny item mają lizaki (ale daje DD tylko), no i te dorabianie kostek przez slana. Nie mam na prawdę nastroju i sił na takie przemyślenia i na spokojnie tym się zajmę.Kuba pisze:Skonkretyzuje pytanie:Kuba pisze:Pytanie do Vc vs magia:
Black Periapt - czy liczy się do limitu magicznego i za ile i.e. przedmiot raz generuje PD a raz DD?
policzyłem swoje PD i DD: Mam 12 PD i 11DD i chcę wziąć Black Periapt.
Jeżeli zakwalifikuje go jako generator PD - bo generuje dodatkowe PD - nie mogę go mieć.
Natomiast jeżeli zakwalifikuje go jako generator DD - bo też generuje dodatkowe DD - mieszczę się w limicie.
Pytanie do Organizatora o wykładnię.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Kuba
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
zabawne, ze o tym wspominasz...Błażej pisze:[
Na MasterBlasterze nie było sędziów i co? Wszyscy się obrazili i nie uznano turnieju? Czy może wszyscy przymknęli oko i się dobrze bawili... ?
Proszę Cię... nie szukaj dziury w całym...
JAShino pisze:zabawne, ze o tym wspominasz...Błażej pisze:[
Na MasterBlasterze nie było sędziów i co? Wszyscy się obrazili i nie uznano turnieju? Czy może wszyscy przymknęli oko i się dobrze bawili... ?
Proszę Cię... nie szukaj dziury w całym...
kto bedzie sedziowal na drakonie?
^^Scimitar pisze: cytując klasyka... jesteś kontrowersyjny