Gallery by Ryu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Gallery by Ryu
Aaaaaa, to ten oddział, który kiedyś zaczynałeś (są tu "stare konwersje" ) i o którym mi na GG mówiłeś?
Super! Jak zwykle
Super! Jak zwykle
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna robota I ile radości z oglądania i dopatrywania się konwersji
Zawsze jak zaglądam na bp i widzę takie cudeńka to aż mi się ryj uśmiecha :> a Ty Ryu zrobiłeś kawał dobrej roboty i za to gromkie brawa! konwersje ciekawe, z jajem i ogólnie ładnie to wygląda... jeden akcent jedynie mi nie przypadł do gustu :> martwy brat skaven na sztandarze... pewnie krzyknąłbym chalangea na turnieju, a tak mogę tylko pogrozić palcem
Reasumując oddział w pyciore! Masz coś tam jeszcze na horyzoncie?
Reasumując oddział w pyciore! Masz coś tam jeszcze na horyzoncie?
Czasem mi sie zdarzaZiemko pisze:Ryu ty zyjesz wooooow
Dzięki za opinie, ale jak teraz patrze na te zdjecia to lol... Wiecej nie robie zdjec po imprezie w pracy bo sa jakie sa
Moze pstrykne jeszcze jakies normalne zdjecie po "czterodniowym wolnym" bo nie moge na to patrzec - powiem ze na zywo jest lepiej... Choc z drugiej strony to juz mi sie nie chce. Sam nie wiem... Zobaczymy...
@Slawol - tak to juz ten SKONCZONY oddzial Konwersje najprostsze z mozliwych - czyli odciete konczyny itp. Niestety Twoje i chyba Zafaela wymagaly za duzo pracy
@Kefas - wiesz... "czelendz" to nie dla mnie - ja juz kilka lat nie gralem Nie wiem co i jak ale z szczurkami zawsze lubilem grac
A na horyzoncie jest sporo - moze licz ktorego mi zrobil kolega ale gorzej z checiami i czasem. A jak jest jedno z nich to brak drugiego i odwrotnie. Dlatego tych 25 lucznikow malowalem ponad rok
@Saurus, quidamcorvus - dzięki
Leniuszek jesteś i tyle!Ryu pisze:@Slawol - tak to juz ten SKONCZONY oddzial Konwersje najprostsze z mozliwych - czyli odciete konczyny itp. Niestety Twoje i chyba Zafaela wymagaly za duzo pracy
o widze ze zyjesz ]:-> bardzo mnie to cieszy no i oczywiscie figsy jak zwykle swietne
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Zyje, zyje i pewnie jeszcze troche pociagne...
Dzieki za komentarze.
@Ciozak95 - pomysl ze musialem sie napic zeby zmotywowac sie do zrobienia fotek 25 szkieletom. Nie chce wiedziec co musialbym zrobic zeby pstryknac calosc
@ Slawol - len jak cholera - nie leniuszek ;P
Dzieki za komentarze.
@Ciozak95 - pomysl ze musialem sie napic zeby zmotywowac sie do zrobienia fotek 25 szkieletom. Nie chce wiedziec co musialbym zrobic zeby pstryknac calosc
@ Slawol - len jak cholera - nie leniuszek ;P
To tak jak ja
Dobra, czekamy na więcej! A tak poważniej, to masz fioła na punkcie tak dokładnego i starannego malowania kości. A i zauważyłem szkielet z połową czaszki urąbaną, tam z tyłu oddziału - fajny jest, mogłaby mu jeszcze jakaś gąbczasta zgnilizna tam wystawać No i ten bez jednej nogi też jest bajerancki.
Dobra, czekamy na więcej! A tak poważniej, to masz fioła na punkcie tak dokładnego i starannego malowania kości. A i zauważyłem szkielet z połową czaszki urąbaną, tam z tyłu oddziału - fajny jest, mogłaby mu jeszcze jakaś gąbczasta zgnilizna tam wystawać No i ten bez jednej nogi też jest bajerancki.
No faktycznie kolego dales beznadziejne foty -> pamietam te szkielety z poprzednich odslon !! terazwyglada to 2 kolorowo i brak rozjasnien ; wtedy wszystko bylo na swoim miejscu. Gratuluje wytrwalosci w tworzeniu calego unitu -> nie wiem ile czasu go mazalas ale na pewno wiele godzin uplynelo zanim objawil sie w pelnym skladzie i takiej postaci. Czekam na nowe foty -> pozdro
dead is dead
Dobra - nie wiem czy fotka lepsza ale lepszej nie będzie... Przynajmniej ja już się nie podejmę
I link na CMON jakby ktoś miał ochotę: http://www.coolminiornot.com/228553
Pozdrawiam
Ryu
I link na CMON jakby ktoś miał ochotę: http://www.coolminiornot.com/228553
Pozdrawiam
Ryu
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Szkoda, że foty takie małe , bo szkielety wyglądają bardzo ciekawie.