Pewne zmiany

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Pewne zmiany

Post autor: Gajowy »

W odpowiedzi na list Barba zarzucajacy mi brak aktywnosci odposalem:

Czesc

W odpowiedzi na Twoje zarzuty odpowiadam najszybciej jak to mozliwe. Tak, myslalem nad zrezygnowaniem z LS i doszedlem do wniosku, ze bedzie najlepiej jesli tak uczynie. Obecnie znajduje sie daleko po za granicami kraju i mam tu slaby dostep do internetu. Wiadomosc o wyjezdzie przyszla nagle i w dodatku moje miejsce pobytu ciagle sie zmienia. Nie jest to ani zaszczyt byc na LS ani nie jest tez moim celem niszczenie jej pracy, niestety nie mam mozliwosci aby aktywnie uczstniczyc w zyciu jakichkolwiek forum czy gier. Z LS wypisze sie sam, proponuje aby moje miejsce zajela osoba, ktora w glosowaniu zajela szoste miejsce - tak bedzie najprosciej. Szkoda, ze moja kadencja na LS byla krotka i nieudana, ale bardziej cenie sobie wlasna kariere, a nizeli prace nad hobby mimo to, ze jest ono dla mnie waznym aspektem w zyciu. Nie jest tak, ze to mnie nie kreci albo mam na wy%$#ane jak znany nam czlonek poprzedniej kadencji. Ze swojej strony przepraszam wszystkich, ktorzy oodali na mnie swoj glos oraz cala LS.

Zycze owocnej pracy.

W zwiazku ze sytuacja w jakiej sie znalazlem niemozliwe rownierz jest kontynuowanie mojej pracy na LS jako moderator ani nawet jako czlonek. Moja aktywnosc w danym hobby bedzie od tej chwili bardzo znikoma, a wlascieiwe od poltora miesiaca juz tak sie dzieje. Ziemko niebawem wyznaczy osobe z klubu ktora mnie zastapi na naleznym nam miejscu (ze swojej strony moge tylko zaproponowac Pasiaka lub Gokisha lecz decyzja nalezy do prezesa). Na moderatora zamiast mnie proponuje osobe ktora zajela czwarte miejsce w glosowaniu na moderatorow - tak bedzie najprosciej. Tak jak w przypadku LS z LL wystapie sam.

Wam rownierz zycze owocnej pracej i duzo duzo milej zabawy, mam nadzieje, ze uda mi sie w przyszlosci odwiedzic starych znajomych na jakims klimatycznym turnieju.

Pozdrawiam - Gajowy.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Według mnie należy zrobić głosowanie uzupełniające.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

ok czekamy na ziemka niech wytypuje inna osobe.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Opcje sa 2 albo robimy , ze wchodzi osoba bezposrednio zajmujaca jesli chodzi o LS 6te miejsce ,a odnosnie moderatorstwa 4te , albo robimy glosowanie uzupelniajace. Moim zdaniem glosowanie bedzie chyba lepsze.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Następna w kolejce (ktokolwiek by to nie był :) ). Szybko sprawnie i sprawiedliwie.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jak bedzie w koncu? Glosowanie? Warto by to zrobic jak najszybciej, bo LS przeciez non stop pracuje.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jankiel mnie prosil , zeby wstrzymac sie z glosowaniem , bo chlopaki z LS chca kogos kto bedzie sie udzielal i samo debatuja kogo oni widzieliby posrod ich szeregow , a nie popularna nic nie robioca osobe.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

najpowazniejsi kandydaci, jak mniemam, to swieta_Barbara i Xet - czego jak czego, ale braku zapalu im nie mozna zarzucic.

rozumiem, ze LS zglosi kandydature i odbedzie sie glosowanie, right?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Tak , odnosnie moderatorstwa to pewnie pomiedzy tymi dwoma kandydatami sie rozegra choc moze jeszcze jakis czarny kon sie zglosi :)

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

na co czekamy?

ODPOWIEDZ