Przynajmniej skutecznie zaniżał średnią wiekową graczy MilanuRinoWar pisze:Kaka? zdrajca i oszust zdradził milan
klub piłkarski :D
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: klub piłkarski :D
Juventus wraca do łask i będzie jechał teraz wszystko bez wazelinki Tak jestem kibicem juve od dziecka Jeśli chodzi o nasze klimaty to czynnie kibicuję mojemu Górniczkowi
PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
Juve był, jest i będzie jednym z najlepszych włoskich klubów, tym bardziej, że niedawno do Juve przeszedł Diego
Mam nadzieję, że uda im się wywalczyć mistrzostwo.
Mam też drugi ulubiony klub FC Barcelona
Zawsze ich lubiłem i chyba nic tego nie zmieni.
Pozdro..
Mam nadzieję, że uda im się wywalczyć mistrzostwo.
Mam też drugi ulubiony klub FC Barcelona
Zawsze ich lubiłem i chyba nic tego nie zmieni.
Pozdro..
Juve jest tak genialnym klubem, że nawet mecze musiał kupować
Włosi to marni aktorzy, którzy wygrali mś tylko dzięki fantastycznemu materazziemu, który jest tak męski, że musiał Zidanowi pojeździć po matce i siostrze, a jak już dostał z dyni, to od razu go zdjęło, taki waleczny ...
Włosi to marni aktorzy, którzy wygrali mś tylko dzięki fantastycznemu materazziemu, który jest tak męski, że musiał Zidanowi pojeździć po matce i siostrze, a jak już dostał z dyni, to od razu go zdjęło, taki waleczny ...
hehe nie mam nic do materaca hehe ... jestem zawsze za Milanem. Włosi wygrają mś 2010 i są aktorami ale ja jestem fanem włoskiej piłki chociaż ostatnio ona upadła... jedyna z włoskich drużyn która ma szanse na LM to zawsze Milan jest... zobaczymy co będzie w nowym sezonie... kaka odszedł ale kaka to nie milan tylko zawodnik świetny.. forza grande Milan!
Forza Milan !!!
Oby nie.... Nie trawie piłki nożnej w ich wykonaniu. Nie miałem nic do włoskiej reprezentacji do czasu meczu MŚ 2006 Włochy- Australia (1-0). Ten mecz skutecznie zniechęcił mnie do football'u jaki ta drużyna prezentuje.RinoWar pisze:Włosi wygrają mś 2010
A MŚ 2010 wygra Nigeria albo Hiszpania
- marcus_cheater
- Oszukista
Prędzej na Polskę bym stawiał.A MŚ 2010 wygra Nigeria albo Hiszpania
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Wspomnisz moje słowa 11 Lipca 2010 rokumarcus_cheater pisze:Prędzej na Polskę bym stawiał.A MŚ 2010 wygra Nigeria albo Hiszpania
moze to i lepiej mniej wstydu bedzie ...
- marcus_cheater
- Oszukista
Jak dożyję to się zobaczy. A teraz się mogę założyć o browca, że ani Nigeria ani Hiszpania mistrzostwa nie zdobędzie.Voodoo pisze:Wspomnisz moje słowa 11 Lipca 2010 rokumarcus_cheater pisze:Prędzej na Polskę bym stawiał.A MŚ 2010 wygra Nigeria albo Hiszpania
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Dobra, wchodze w to . Co prawda przez rok może stać się wiele nieprzewidzianych "wypadków" np. Torres rozwali sobie staw kolanowy lub Martins ze swoją drużyną nie dostaną się na MŚ Ale przyjmuje zakładmarcus_cheater pisze:A teraz się mogę założyć o browca, że ani Nigeria ani Hiszpania mistrzostwa nie zdobędzie.
PS. Normalnie powiedziałbym żebyś już chłodził piwo w lodówce ale to za długi okres czasu
- marcus_cheater
- Oszukista
Mogę chłodzić, ale jak wygrasz to nie wiem czy będziesz w stanie je wypić.
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Oo widzę że tu dużo kibiców Juve, Milanu, i pozostałych...
Ja Juve kibicowałem od dziecka i wiem że w następnym sezonie scudetto bedzie nasze a nie dziadków lub tym bardziej Interu A co do MŚ stawiam na Włochy z wiadomych przyczyn chociaż wiem że będzie ciężko bo to nie jest już ta sama reprezentacja co na mistrzostwach w Niemczech.
Ja Juve kibicowałem od dziecka i wiem że w następnym sezonie scudetto bedzie nasze a nie dziadków lub tym bardziej Interu A co do MŚ stawiam na Włochy z wiadomych przyczyn chociaż wiem że będzie ciężko bo to nie jest już ta sama reprezentacja co na mistrzostwach w Niemczech.
Tylko Wisła Kraków
Wisła Kraków.
Amica pod nazwa Lech