![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mój ulubiony pyrocaster. :*
I tak dobrze, że na zasadach a nie na rzutach.no tak.. zapomnialem, ze tylko dlateg ozawsze przegrywasz, ze cie wszyscy na zasadach waluja...
A ja nie muszę. Może być pierwsza rozpa, może być druga. Może być i bez magów, jedynie 3 DD to konieczność, bo casceta ta armia nie wytrzyma.a Jankiel to nie wiem
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
nie mowilem, ze wygram z tk takimi de tylko z kalesonemŻaba pisze: a AD meritum - rozpa fajna ale mocno 0-1, TK i Skaveny fundują jej jesień średniowiecza i naprawdę nie wiem Shino czemu Ci się pyszczek cieszy jak trafiasz TK na DEmasohizm czy co ?
![]()
No to trzeba będzie zagrać, już najwyższy czas, żebyśmy zagrali normalnie jak ludzie, a nie jak dzikusy jakieś na turnieju, bo turnieje to wiadomo, PG, alkohol i żenada.Shino pisze:nie mowilem, ze wygram z tk takimi de tylko z kalesonemŻaba pisze: a AD meritum - rozpa fajna ale mocno 0-1, TK i Skaveny fundują jej jesień średniowiecza i naprawdę nie wiem Shino czemu Ci się pyszczek cieszy jak trafiasz TK na DEmasohizm czy co ?
![]()
to nie to samo
jakby np. robson/malal gral tk a ja gejode
to inna sprawa