Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria by quidamcorvus (Orki: 30-04-2009)
Bardzo fajne orki jak narazie
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Moja pierwsza rdza na pancerzu. Srebrny mniej-więcej ( ) skończony. Złoty położona pierwsza warstwa. Skóra na squigach jeszcze nie jest skończona. Figurek jest trochę więcej, niż w poprzednich postach bo sfotografowałem wszystkie modele które obecnie maluję. No prawie wszystkie, bo dzisiaj przyszły jeszcze trzy trolle.
Dwa ostatnie zdjęcia to orki malowane dla kumpla (i złożone/skonwertowane przez niego).
Tradycyjnie sorry ja jakość zdjęć
Co sądzicie o srebrnym pancerzu?
Dwa ostatnie zdjęcia to orki malowane dla kumpla (i złożone/skonwertowane przez niego).
Tradycyjnie sorry ja jakość zdjęć
Co sądzicie o srebrnym pancerzu?
No wyglada coraz fajniej... z niecierpliwoscia czekam na efekt koncowy, ale rzeczywiscie przydala by sie jakas kratka i moze troche wiecej rdzy.
A jezeli chodzi o dziki to pewnie mozna ich uzywac bo ogolnie sa zasady do mountow wiec jezeli nie mozna wystawic dzika jako dzika to pewnie mozna jako konia ;P
A jezeli chodzi o dziki to pewnie mozna ich uzywac bo ogolnie sa zasady do mountow wiec jezeli nie mozna wystawic dzika jako dzika to pewnie mozna jako konia ;P
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zbroje będą ozdobione po orkowemu A co do dzików i innych wierzchowców, to można ich używać w Mordheim. Choć osobiście polecam Warheima (połączenie WFB i Mordheim) nad którym obecnie pracujękelgy pisze:super, tylko te zbroje takie monotonne dodaj jakas kratke i kolory na zbrojach. aaa i czy dziki sa uzywalne w mordheimie?
Cold Stell z P3, a na to sporo brązowych i pomarańczowych washy.Vtec pisze:Witam jak malujesz rdze figurki bardzo fajne
Niestety na malowanie nie ma ostatnio zbyt wiele czasu i niestety ochoty (głównie z powodu prac nad Warheim), ale coś tam powoli idzie do przodu. Oczywiście wszystko to WiP.
Wiem, fotografowanie czarnego na czarnym to świetny pomysł
A tu oryginał, który posłużył jako podstawa do przeróbki
no orki spoko jesli chodzi o figsy na stol taki tt ;p mimo ze skora ci lepiej wychodzi niz reszta
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Tutaj znajduje się mój pierwszy artykuł, w którym zamieściłem krótkie wprowadzenie do Warheima.Czopek pisze:dobre malowanie ale bardziej zaciekawił mnie Warheim - pobieżnie przeglądając podręcznik kawał dobrej roboty odwaliłeś
możesz w skrócie opisać główne zmiany jakie wprowadziłeś z battla i mordki? czym się system będzie wyróżniał?
a ja biorę się za czytanie
bardzo przyjemnie ogląda mi się przyjemne prace :> w tym przypadku szególnie bo robota została zrobiona bardzo ładnie z schludnie... sam zaczynam zbierać chadecję i myślę o jakimś oddziale black orków do przekonwertowania a Twoje prace Cuidamcorvus będą myślę inspirujące! Tak trzymaj!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Wikol, dużo wikolu Wbrew pozorom to dość solidna konstrukcjaGIMLI18 pisze:Wow! wychodzi ci to zajebiście a jaki masz magiczny sposób co by ci się to wszystko przy przenoszeniu nie rozpadło (bo wygląda na bardzo nie trwałe)
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
wywalone w kosmos te chatki budujesz
że tez się chce niektórym robić takie cuda, daj jakieś pomalowane
Ps. domu nie spaliłeś robiąc tą szopę??
że tez się chce niektórym robić takie cuda, daj jakieś pomalowane
Ps. domu nie spaliłeś robiąc tą szopę??
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki.RAFIX pisze:wywalone w kosmos te chatki budujesz
Mam jeszcze kilka budynków do 'renowacji' i jak je skończę to będę malował. Jakoś latem nie umiem przy farbach wysiedzieć.RAFIX pisze:że tez się chce niektórym robić takie cuda, daj jakieś pomalowane
Nie Lata praktykiRAFIX pisze:Ps. domu nie spaliłeś robiąc tą szopę??
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt: