Ile lat mają gracze warhammera
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ile lat mają gracze warhammera
15 a bawie sie jakies 5-6 lat
to turnieje demonizuja ludziKruti pisze:Ludzie nie demonizują turniejów...Shino pisze:sproboj kiedysnie jeżdzę na turnieje.
t potrafi wciagnac i nie sluchaj ludzi, ktorzy tak je demonizuja
33 za 3 miechy
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mam 20lat a gram w WFB prawie 6lat. Jakoś na przełomie pierwszej i drugiej klasy gimnazjum się zaczęło. Na początku byli śmiertelnicy Khorna których z biegiem czasu i zdobyciem większego doświadczenia przemieniłem na undivided Późnej pojawiły się demony ze storma więc też sobie sprawiłem. Obecnie mam niewielka armię he i wielką armię nowych danonów.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
widzę, że syty temacik do nabijania postów
22 lata na karku. Zabawa w Warhammera od 5 lat, na poważniej dopiero na studiach. W każdym razie przez ten czas uzbierało się mnóstwo figurek. W mieszkaniu gdzie nie zajrzysz figurki... moje, narzeczonej, klientów... heh... musimy sobie chyba kiedyś osobny pokój na nie zrobić
22 lata na karku. Zabawa w Warhammera od 5 lat, na poważniej dopiero na studiach. W każdym razie przez ten czas uzbierało się mnóstwo figurek. W mieszkaniu gdzie nie zajrzysz figurki... moje, narzeczonej, klientów... heh... musimy sobie chyba kiedyś osobny pokój na nie zrobić
24 , w wfb od 8.
o fuck czuję się niemal jak PedoBear
pewnie to przez to że w tym roku stuknie mi 15 rocznica gry w battla, a licząc RPG-i to jeszcze więcej (pamiętam 1 numer Magii i Miecza z przesławnymi Kryształami Czasu autrostwa zapewne znanego Wam Artura S.)
no ale obecnie to mam jeszcze 20 lat (w każdym razie jeszcze przez parę miechów)
Ż.
pewnie to przez to że w tym roku stuknie mi 15 rocznica gry w battla, a licząc RPG-i to jeszcze więcej (pamiętam 1 numer Magii i Miecza z przesławnymi Kryształami Czasu autrostwa zapewne znanego Wam Artura S.)
no ale obecnie to mam jeszcze 20 lat (w każdym razie jeszcze przez parę miechów)
Ż.
wolne żarty ;DŻaba pisze:o fuck czuję się niemal jak PedoBear
Ż.