Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Bo po to jest forum, aby wymieniać zdania
Jak nie lubisz tego czytać to nie czytaj ta samo analogia
Tak w życiu jest, że jak się coś komuś nie podoba to o tym mówi albo tłumi w sobie, ale to drugie jest rakotwórcze więc daj się im wygadac
Poza tym jak ktos pisze ze nie pojedzie przez zasady to jest to chyba świetna informacja zwrotna dla organizatorów dotycząca jakiejs czesci ich imprezy.
Trzeba umieć przyjmować ze spokojem to co ludzie piszą i tyle
pozdro
Jak nie lubisz tego czytać to nie czytaj ta samo analogia
Tak w życiu jest, że jak się coś komuś nie podoba to o tym mówi albo tłumi w sobie, ale to drugie jest rakotwórcze więc daj się im wygadac
Poza tym jak ktos pisze ze nie pojedzie przez zasady to jest to chyba świetna informacja zwrotna dla organizatorów dotycząca jakiejs czesci ich imprezy.
Trzeba umieć przyjmować ze spokojem to co ludzie piszą i tyle
pozdro
Yo! relacje po draconie 2008: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=248937#p248937
mogę zapewnić że w tym roku turniej będzie na tak samo wysokim poziomie organizatorskim:
mamy bazę terenową na 120 osób, dużą salę, nocleg na domkach, ognisko, kiełbaski i bro
sędziować będzie Jacek Jedynak i Wojtek Łubkowski
pzdr
mogę zapewnić że w tym roku turniej będzie na tak samo wysokim poziomie organizatorskim:
mamy bazę terenową na 120 osób, dużą salę, nocleg na domkach, ognisko, kiełbaski i bro
sędziować będzie Jacek Jedynak i Wojtek Łubkowski
pzdr
Doczytaj sobie - jakby robić turniej na czyste BP, to DoW nie weźmiesz w nowych podręcznikach - po prostu nie mają one opcji brania DoW w Rare.SlanesH pisze:Nie chce mi sie czytac tych 10 stron, ale czemu nie dacie DOW jak w BP w sensie ze kazdy je moze sobie brac?
DoW w rare dopuszcza (a raczej dodaje tym co nie mają) Limited oraz Restricted.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Kłamczuch i demagogDoczytaj sobie - jakby robić turniej na czyste BP, to DoW nie weźmiesz w nowych podręcznikach - po prostu nie mają one opcji brania DoW w Rare.
Się nie czyta strony GW, to się głupoty opowiada.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Yo!
z powodu dużego podobieństwa między BP a pierwotnie proponowanymi ograniczeniami a także nieścisłościami zasad turnieju postanowiliśmy zmodyfikować format.
aktualny i niezmienny format wielkiego dracona to
Limited + Balancing Patch + ograniczenia magii.
szczegóły w regulaminie na 1 stronie tematu.
wstawiłem rozpiskę domków, zarezerwowaliśmy 88 miejsc noclegowych, możliwe jest dorezerwowanie kolejnych. proszę o info przy zgłoszeniach kto z kim w jakim domku śpi żeby wieczorem nie było burdelu przy recepcji w bazie harcerskiej i aby można było jak najszybciej rozpocząć ogniskowanie
mam nadzieję że obecne zasady przypadną Wam do gustu, życzę wszystkim udanego mastera
z powodu dużego podobieństwa między BP a pierwotnie proponowanymi ograniczeniami a także nieścisłościami zasad turnieju postanowiliśmy zmodyfikować format.
aktualny i niezmienny format wielkiego dracona to
Limited + Balancing Patch + ograniczenia magii.
szczegóły w regulaminie na 1 stronie tematu.
wstawiłem rozpiskę domków, zarezerwowaliśmy 88 miejsc noclegowych, możliwe jest dorezerwowanie kolejnych. proszę o info przy zgłoszeniach kto z kim w jakim domku śpi żeby wieczorem nie było burdelu przy recepcji w bazie harcerskiej i aby można było jak najszybciej rozpocząć ogniskowanie
mam nadzieję że obecne zasady przypadną Wam do gustu, życzę wszystkim udanego mastera
tak, za to każdy wampir z powodu posiadania recasta generuje dodatkowo +1P to puli powerów
hmmm to znacznie utrudnia robienie w nich rozpa (kazdy wampir to 2lev mag)
prawdepowiedziawszy bardziej mi sie podobala stara wersja... (to taka osobista dygresja i tak bede u was na masterze niezaleznie od zasa jesli tylko beda punkty 2k+ )
edit: jak rozumiem scrole sie licza jak power stony jest to przeoczenie tak?
prawdepowiedziawszy bardziej mi sie podobala stara wersja... (to taka osobista dygresja i tak bede u was na masterze niezaleznie od zasa jesli tylko beda punkty 2k+ )
edit: jak rozumiem scrole sie licza jak power stony jest to przeoczenie tak?
no to teraz nie wiem czy sobie w ogole zagram, jedna armia w rozsypce i nie zdążę...druga...moze ale za to 1PD na roda odebrał resztke szans na zagranie czyms sensownym...najwyzej pojde just 4Fun