Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
Re: Wielki Dracon 2009, 2250pts, 11-12 lipiec 2009
chyba że przepis szczególny stanowi inaczej jest tak jaqk mówi Robson
Ja też nie mogłem zasnąć, a rano obudziłem się z koszmarnym bólem karku.przez te ograniczenia za PoD nie spałem wczoraj do 3 w nocy knując rozpiskę a i tak nie dałem rady...
Nic się nie chce zmieścić, 4 lev+2 lev+2 lev bez żadnych bonusów to nie przegięcie, a dwa czary nr 1 na turę to zdecydowanie za mało, by zdobyć jakąś przewagę w magii. Można od biedy wziąć pierwszopoziomową, ale na cholerę jej wtedy PoD? Żeby fireballa rzuciła z 4 kości?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- swieta_barbara
- habydysz
A wrona nie ma -1 PD za boon of change? Tez ma z automatu.
to i kazda liczka powinna zjadać 1 za to, że zna cały lore
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
wedlug faqa gw inkantracje i czary ogrow to nie lore
a wlasnie
ile kostek zajmuje wrona? (zna caly lore z automatu) 5? 4?
ile kostek zajmuje wrona majaca maser of sorcery? (ma z automatu caly lore i gift dajacy jej wybor calego lora) 4? 5? 6?
a wlasnie
ile kostek zajmuje wrona? (zna caly lore z automatu) 5? 4?
ile kostek zajmuje wrona majaca maser of sorcery? (ma z automatu caly lore i gift dajacy jej wybor calego lora) 4? 5? 6?
- swieta_barbara
- habydysz
No wiec jak dla mnie 6. Zna caly lore, ma 4 kostki, zna boon of change. Z tzeentch's will zas zajmuje 7 kostek. Dorzuca sie 2 razy horrory, 2 armijne i finito, miejsce jeszcze co najwyzej na bounda. Kik ass!!
Outrage normalnie...grac na jednych wrightach;p
nie no wyobraź sobie, że chciałem zagrać na wyczesanej skórzanej czarnej kanapie z IKEI i upiorkach więc mi to rozpiskę zmienia lekko, o ile część zasad została wykreślona z BP to ta nie, wiadomo wszyscy są ludźmi to można się pomylić, więc chciałbym się upewnić.
Ja jestem przeciwko standardom
Ja jestem przeciwko standardom
- Każda kostka generowana przez magów i przedmioty (z poziomów magii, z puli armii, z przedmiotów i innych rzeczy) jest wliczana do limitu
...
k) Lizardmen
- Focus of Mystery: 1P
- The Focused Rumination: 2P
- The Becalming Cogitation: 1D
- Diadem of Power: 1D
O ile rozumiem, to tniecie Rumination dwa razy? Raz za to, że się go w ogóle weźmie, drugi raz za to, że się tych kostek użyje? Czy to może bug przy edytowaniu?
pozdrawiam
Furion
Nie, Ty prosisz cały domek 6thurion pisze:ja poprosze szóstkę w domku 6
Nie zrozumiałeś o co tu chodzi Tu nie ma jakiegoś limitu użytych kostek. Podliczasz, co się zmieści a ile w bitwie użyjesz, to nie ma już znaczenia.Furion pisze:- Każda kostka generowana przez magów i przedmioty (z poziomów magii, z puli armii, z przedmiotów i innych rzeczy) jest wliczana do limitu
...
k) Lizardmen
- Focus of Mystery: 1P
- The Focused Rumination: 2P
- The Becalming Cogitation: 1D
- Diadem of Power: 1D
O ile rozumiem, to tniecie Rumination dwa razy? Raz za to, że się go w ogóle weźmie, drugi raz za to, że się tych kostek użyje? Czy to może bug przy edytowaniu?
pozdrawiam
Furion
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild