Błąd? Karygodne zaniedbanie za które powinno sie kastrowac metalową kulką
Jesteś pewnien, że nie ma? To co masz napisane przy lewkach w zasadach? Z tego co pamiętam stubborn tłumaczyli na "upór" chyba...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Dam sobie wydlubac oczy że nie ma
Odwaga minionych wieków , szybkosc Asuryana , determinacja , Leśnicy , Lwi płaszcz
Wiecej nie ma jest jeszce w ramce opisany topór drwala
Zdarza sie
Chodzi o to że zdolność ,,determinacja'' to nie to samo co ,,zwiadowcy''
I jestem troche rozdarty miedzy waszym zdaniem a zdaniem tych którzy tłumaczyli
no na bank nie to samo, lepiej nie sluchaj tlumaczen ludzi ktozy albo wkrecaja ci walka, albo sami nie wiedza co mowia, kup/sciagnij sobie rulebooka po polsku i sam go przeczytaj, albo fragmenty ktore ciebie interesuja. A wyjasniac mi sie teraz tych obu zasad nie chce...
Zwłaszcza jakbyś chciał użyć zdolności "zwiadowcy" - czyli scout
To dopiero zdziwko by było ("WTF? czemu stawiasz lewków w lesie na srodku stołu?")
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Jak kupowałeś w sklepie stacjonarnym, powinieneś móc je zamienić jeśli bardzo ci to przeszkadza, jako uszkodzony towar (nie pokrywa się z okładką, mi tak przyznali) : P.