Elven Heroes - figurki alternatywne...
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Elven Heroes - figurki alternatywne...
Widzieliście to?
takimi to można w Wojnę o Brodę zagrać...
takimi to można w Wojnę o Brodę zagrać...
taaa... mnie tak siekło, że od razu zamówilem - nałóg jakiś czy coś?!
drogie są jak cholera ale tak niesamowite, że chyba warto co?
mam nadzieję, że Felix Paniagua zrobi więcej elfich wzorów, bo chętnie się na nie zrujnuję
drogie są jak cholera ale tak niesamowite, że chyba warto co?
mam nadzieję, że Felix Paniagua zrobi więcej elfich wzorów, bo chętnie się na nie zrujnuję
Masz na myśli, że moja progenitura będzie grała w młotka i wtedy nie będę musiał już nic kupować, bo wszystko co dzieciak może sobie wymyśleć już w domu jest?
Nie sądzę na złość staremu pewnie będzie "tato, tato, kuuup mi goblina"
Nie sądzę na złość staremu pewnie będzie "tato, tato, kuuup mi goblina"
ekhem, synku, ale Ty masz talenty magiczne gdy skończysz 10 lat oddaje Cię pod opiekę mędrców do Wieży Hoeta
?!
nauczyć gówniarza malować....i piłować kostki....jak jeszcze będzie miał szczęście w rzutach to ...żyć i nie umierać....zbyt szybko
nauczyć gówniarza malować....i piłować kostki....jak jeszcze będzie miał szczęście w rzutach to ...żyć i nie umierać....zbyt szybko
nie "baw się jak należy" tylko "baw się z tatą"No już to widzę... -Synku, masz zakaz bawienia się pistoletami!!! -Ale tato!?! -Żadnych ale! Masz tu miecz i tarczę i baw się jak należy!!!
A co powiecie o tej kici? Czarująca czarodziejka jak dla mnie
No "kicia" całkiem ok, tylko jak dla mnie to brak jej jakiegość kosturu lub czegoś w tym rodzaju. W tej pozycji bardziej czaruje używając swej urody, a nie magii. A nie słyszałem jeszcze o przypadku, żeby od urody niewiasty (poniekąd) np. spadła kometa...
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
nie narzekajcie - figs fajny - i do konwersji sie idealnie nadajeCeledor11 pisze:I brakuje tez jakiegos scrola przy pasie lub cos w tym stule... I rzeczywiscie brak kostura razie w oczy... Ale babeczka fajna